SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akrabaları Vurdu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yakın akrabalar arasında çıkan kavgada 1 kişi, av tüfeği ile ateş açılması sonucunda yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Akraba olduğu bildirilen S.Y. (16) ve M.Y. adlı kardeşler ile akrabaları olan Yıldırım Pektaş arasında kavga çıktı. Kavgada av tüfeği ile ateş açılması sonucu yaralanan Yıldırım Pektaş, Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı şahıs buradaki ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

Olayın şüphesi olarak ise S.Y. (16) ve M.Y. adlı kardeşler suç aleti av tüfeği ile birlikte yakalandı. Şüphelileri doktor kontrolüne getiren polisler, domuz gribi nedeniyle hastanede maske taktılar. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BURNUNU KIRIP, TÜFEĞİNİ PARÇALADILAR..
Öte yandan, Darende ilçesi Balaban beldesi Gökderen Mahallesi girişinde mezarlık istinat duvarı yapan 69 yaşındaki D.S., 32 yaşındaki Y.S., 53 yaşındaki M.S. ile 27 yaşındaki S.S. adlı şahısların, kendilerine ait kepçe ile yolu kapatarak çalışırken, buradan 44..891 plakalı otosuyla geçmek isteyen 31 yaşındaki M.AB. ile aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında yumrukla dövülen M.A.B., kendini korumak için aracının bagajında kılıf içerisinde bulunan ruhsatlı av tüfeğini almak isterken, şahıslardan M.S.’nin tüfeği alıp taşlara vurarak kırdığı, diğer şahısların da aracın ön ve yan camlarına taş atıp tahrip ettikleri bildirildi. Olay sırasında yüzünden ve kafasından yaralanan, burnu kırılan M.A.B., Darende’de yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Yakalanan şahıslar ise ifadeleri alındıktan sonra salıverildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız