SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akrabaların Kanlı Kavgası

0
Güncellendi - 2016-11-28 17:15:05
Akrabaların Kanlı Kavgası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da akrabalar arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı. Yaralıların kısa süre önce savcılığa şikayette bulunarak can güvenliklerinin olmadığını söyledikleri ileri sürüldü.

Kent merkezinde Mısır Çarşısı içerisinde ayakkabıcı dükkanları bulunan Tayfun A. ve Kaan A. kardeşler ile akrabaları olan Furkan B. ve babası Tuncay B. arasında iddiaya göre anlaşmazlık yüzünden kavga çıktı. Kavgada Tayfun A. ve Kaan A. kardeşler bıçakla Furkan B. ile ve babası Tuncay B.’yi yaralayarak olay yerinden kaçtılar.

Yaralı iki şahıs olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken bacağından hafif yaralanan baba Tuncay B., ''Cumhuriyet Savcılığı'ndan geliyorum. Bizi öldürecekler dedim. Savcı bey beni karakola gönderdi. Dünden beri 3 tane şikayetim var. Adalet buysa bizi öldürmeleri mi lazım'' diyerek isyan etti.

Olay yerinde polis ekipleri inceleme yaparken zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

iha

MALATYA’DA AKRABALAR ARASINDA ÇIKAN KAVGADA YARALANAN GENÇ AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

OLAY YERİNDE POLİS EKİPLERİ İNCELEME YAPARKEN ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Narmıkenli (7 yıl önce)
    Avrupa sistemi gibi olmalı , sabıkası olan insanları bazı haklardan mahrum etmeli devlet , insanlar kavga etmekten korkmalı caydırıcı olmalı bu konuda devlet, ama Malatya teksas oldu gitti herkezin cebinde silah bıçak . Artık kas gücü sökmüyor 15 yaşındaki çocukla kavga etsen bile çıkarıp cebinden bıçağı sallıyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Selimm (7 yıl önce)
    Malatya degil teksass
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Şirketler temizlik elamani alırken sabika kaydı istiyorlar peki ticaret odasi neden böyle bir uygulama yapmiyor .bazi seyler caydirici olmali avrupada insanlar kolay kolay kavga etmiyor cezalardan korktukları içîn .cezalar çok ağir hiçbir şey yapanin yanina kar kalmiyor .Azerbaycan a gidin orda da ayni cezalardan dolayi kimse kavga etmez bagirir bagirir çeker giderler.
    0
    0
    Yanıtla