SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akrabası Tabancayla Vurdu

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:20:05
Akrabası Tabancayla Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde çıkan kavgada bir kişi silahla yaralandı. 

İlçe merkezinde bir çay ocağı önünde arkadaşlarıyla oturan H.G. (70), yanına gelen akrabası Y.G. (46) ile aralarındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştı. 

Çay ocağındakilerin araya girmesiyle taraflar sakinleştirildi. İddiaya göre, ayrıldığı çay ocağına bir süre sonra tekrar gelen H.G, Y.G'ye tabancayla iki el ateş etti. 

Kolundan ve göğsünden yaralanan Y.G, çevredeki vatandaşlar tarafından Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Y.G'nin tedavisinin sürdüğü bildirildi. 

Olay yerinden kaçtığı ve elindeki tabancayı boş bir dükkanın önüne attığı iddia edilen H.G, kısa süre sonra polis ekiplerince yakalandı. Olayda kullanılan tabanca da polis ekiplerince bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız