SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aksa Akçadağ'a Vezne Açıyor

0
Güncellendi - 2016-03-01 19:01:38
Aksa Akçadağ'a Vezne Açıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde faaliyetleri durdurulan Aksa Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye ait vezneler, 4 Mart Cuma gününden itibaren hizmet vermeye başlıyor.

Elazığ, Bingöl ve Tunceli'ye elektrik dağıtımı yapan Aksa Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. geçtiğimiz günlerde Akçadağ ilçesinde faaliyet gösteren veznelerden fatura tahsilatını durdurmuştu. Aksa'nın Akçadağ'da faaliyet gösteren veznelerden fatura tahsilatını durdurmasına tepki gösteren Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, beraberinde bazı mahalle muhtarları ile birlikte Aksa Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Malatya İl Müdürü Taylan Ağca'yı kurum binasında ziyaret ederek, Akçadağ ilçesinde faaliyetleri durdurulan veznelerin yeniden açılması için başvuruda bulundu. Aksa yetkilileri ile görüşmesinin ardından konuyla ilgili olarak açıklama yapan Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, “Aksa Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin ilçede faaliyet gösteren vezneleri kapatmasının ardından vatandaşlarımızdan konuyla ilgili olarak çok sayıda şikayet aldık. Bu anlamda Aksa Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Malatya İl Müdürümüz Taylan Ağca'yı ve Fırat Elektrik Perakende Satış A.Ş. Şirket Müdürümüz Bahadır Korkmaz'ı ziyaret ederek, faaliyetleri durdurulan veznelerin yeniden açılmasını talep ettik. Sağ olsunlar müdürlerimiz bu talebimizi geri çevirmeyerek ilçemizde faaliyetleri durdurulan veznelerin 4 Mart Cuma gününden itibaren hizmet vermeye başlayacağı sözünü verdi” diye konuştu.

Öte yandan, Gönültaş önümüzdeki günlerde Aksa Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri ile Akçadağ'da bir toplantı yaparak ilçenin genel elektrik sorunlarının görüşüleceğini söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız