SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aksaklık Olmaması İçin..'

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Malatya Havaalanı Müdürlüğü, Malatya-Erhaç'ta havaalanı terminalindeki genişletme çalışmalarının Eylül'e kadar süreceğini duyururken, aksaklık yaşanmaması için bazı isteklerde bulundu.

Havaalanı Müdürü Akan Aydoğan'ın, Valilik aracılığıyla yaptığı yazılı açıklama şöyle:

"Havacılığın her geçen gün geliştiği günümüzde biz DEvlet Hava Meydanları İşletmesi olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye ve havaalanımızı günün gelişen şartlarına uygun, Malatya halkına daha iyi hizmet verebilecek modern bina ve tesisler yapmaya gayret ediyoruz.

Bu kapsamda havaalanımızda terminal binası, otopark, kafeterya, itfaiye binası ve güç santrali inşaatları devam etmektedir. Çalışmalar bitirildiğinde terminal binamız şu anki kapasitesinin yaklaşık iki katı, otoparkımız ise yüzde 50 büyüyecektir. İnşaat çalışmalarımızın Eylül 2010 tarihine kadar bitirilmesi planlanmaktadır.

Yoğunluğun yaşanacağı yaz döneminde bir taraftan inşaat çalışmaları devam ederken diğer taraftan hava trafiğinin devam etmesi nedeniyle bazı aksaklıkların yaşanmaması için değerli halkımızın bizlere yardımcı olmasını temenni etmekteyiz.

Bu nedenle;
- Seyahat edecek yolcularımızın en az 1 saat önce havaalanımızda hazır bulunması gerekmektedir.

-İnşaat süresi boyunca otoparktaki çalışmalardan dolayı yatıya araç bırakılamayacaktır.

Bu dönemde yolcularımıza vereceğimiz rahatsızlıktan ve oluşabilecek aksaklıklardan dolayı kurumumuz adına halkımızdan özür dileriz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız