SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aksi Halde Kulüp Kapanır'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Faysal Elkoca, eski başkanların alacaklarını silmesi durumunda takımın önünü daha iyi göreceğini söyleyerek, "Malatyaspor'a hizmet eden başkanlarımızın kulübün kapanmaması için alacaklarından vazgeçeceklerini umuyoruz. Aksi takdirde Malatyaspor kulübü kapanacaktır" dedi.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Elkoca, eski başkanların alacaklarını silmeleri hususunda önemli bir yol kat ettiklerini ifade ederek, "Malatyaspor'a hizmet eden başkanlarımızın kulübün kapanmaması için alacaklarından vazgeçeceklerini umuyoruz. Aksi takdirde Malatyaspor kulübü kapanacaktır. Bizler Malatyaspor'un kapanmasını istemiyoruz. Bugünkü yönetim, takıma gönül vermiş insanlardan oluşuyor. Bu insanlar takımın kapanmaması için varını yoğunu ortaya koymuş durumda, ancak eski başkan alacaklarının bir an önce silinmesi gerekiyor. Mülki amirler ve iş adamları kulübün saygınlığını yitirmesinden dolayı yaklaşım göstermiyor. Zaman neler getirir bilinmez, ama öncelikli olarak başkan alacaklarının silinmesi gerekiyor. Biz bu konuda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 24 saat uyku uyumuyoruz" dedi.

Futbolcu alacaklarıyla ilgili olarak ön görüşmelerde olumlu sonuçlar aldıklarını kaydeden Elkoca, "Malatyaspor'a hizmet eden değerli futbolcularla olumlu bir görüşme yaptık. Yarın ikinci bir görüşme daha yapacağız. Futbolcu alacaklarıyla ilgili çıkardığımız ne rakam 6 milyon 338 bin TL'dir. İlk yaptığımız görüşmelere göre biz bu rakamı 2.5-3 milyon TL'ye çekebiliriz. Eğer başkan alacakları da silinirse SSK ve vergi borçlarını çıkarsak takımın borcu kalmıyor" diye konuştu.

Elkoca, yönetim kurulu olarak dün akşam saatlerinde bir toplantı yaptıklarını ve bir takım kararlar aldıklarını ifade ederek, "Teknik direktör arayışı ve futbolcu transferi için bir komisyon oluşturduk. Bu komisyon Pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayacak. Konuyla ilgili olarak her gelişme sonrası kamuoyuna bilgi vereceğiz" şeklinde konuştu.

Malatyaspor'un 3 yıllık süreç içerisinde ayda bir kongre yaptığını kaydeden Elkoca, "Taraftarlar maça gider gibi kongreye gidiyordu. Takım sahaya çıkamayacak hale gelmişti. Malatyaspor kulübü benliğini ve saygınlığını yitirmiş durumdaydı. Malatya'da bizler dahil şimdiye kadar konuşmuşuz, ama icraat noktasında hiçbir şey yapmamışız. Bizler cesurca bu işin içerisine girdik. Hepimiz canı gönülden çalışıyoruz. Malatyaspor'a gelir sağlayacak projelerimizi de oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun yanında
Malatyaspor'a daha önceden de hizmetleri olan Ahmet Turan Yılmaz ağabeyimizi kulüp genel müdürlüğü görevine getirdik. Ayrıca, kulübün içyapısıyla ilgili hesapların iyi incelenmesi için avukat Mehmet Fatih Kaya'ya kulübün hukuki işlerini yönetme görevi verdik. Daha fazla konuşmadan daha çok iş yapmak istiyoruz. Malatyaspor'un selameti adına herkesle barışığız ve tesisler 24 saat halkımıza açıktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız