SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aksilikler Geldi Bizi Buldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:43:10
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Malatya İdman Yurdu'nun Kulüp Başkanı Bahri Dönmez, takım olarak yaşadıkları aksiliklere rağmen mücadelelerini sürdürdüklerini söyledi. 

Dönmez, iyi bir yapılanmayla yollarına devam ettiklerini belirterek, "Malatya İdman Yurdu olarak bu yıl hedefimiz Şampiyonluğa oynamaktı. Takımımızı da buna göre şekillendirdik. Aksilikler geldi en önemli maçımızda bizi buldu. Sakatlığın yanında bir sporcumuz acilen memlekete gitti. Bir sporcumuzun da hastası olduğu için kadroda yoktu. Kadrodaki eksikler nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz" dedi.

İnönü Üniversitespor karşısında şansız bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Dönmez, "Eksikliklerle çıktığımız maçta mağlup olduk. İnönü Üniversitesispor'u kutluyorum. Futbolcuları, Malatya'nın kaliteli futbolcuları. Yinede İdman Yurdu olarak teslim olmadık. 90 dakika mücadelemizi ettik. 45.dakikada ilk golümüzü yedik. Bu skora rağmen futbolcularımın onurlu mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Artık bu maç bizim için bitti önümüzdeki maçlarımıza bakacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız