SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aksu da Ziyaret Etti

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da düzenlenen Malatya Günleri programının son gününde ziyaretçi yoğunluğu arttı.  İstanbul Yeşilköy CNR Expo fuar alanında 26 Mayıs günü açılan İstanbul Malatya Günleri standlarını ziyaret eden  İçişleri eski bakanı, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu etkinliğin son gününde  bazı stantlar da incelemelerde bulundu.  Vali Ulvi Saran ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Abdülkadir Aksu'ya Malatya Belediyesi standında şerbet ikram edilirken, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı tarafından da kuru kayısı hediye edildi.
Şerbet çeşmesine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara şerbet ikram eden belediye yetkilileri, vatandaşlara Malatya Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtım cd'si, dergi, broşür ve kayısı hediye ettiler.
Etkinliğin son günlerinin hafta sonuna rastlaması nedeniyle başta Malatyalılar olmak üzere birçok vatandaş Malatya Günleri etkinliğine akın etti.  MALATYA'NIN REKOR DENEMESİ DE SERGİLENDİBu arada, Malatya Okuyor kampanyası çerçevesinde İnönü Stadı'nda düzenlenen aynı anda kitap okuma Guinnes Rekor Kitabı'na girme denemesi fotoğrafları da Valilik Stadı'nda yer aldı. Denemeyle ilgili asılan dev fotoğrafı inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, fotoğrafı çekenleri kutladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız