SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aktarmalı Hat' Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi’ne ait MOTAŞ şirketi tarafından gerçekleştirilen şehiriçi ulaşım hizmetlerinde Pazar gününden itibaren, mevcut uygulanan ring seferleri kaldırılacak ve ‘Aktarmalı Hat’ uygulamasına başlanacak. Yeni uygulama ile ‘Akıllı Kart’ kullanıcıları 45 dakika içerisinde bir başka otobüse ücretsiz bilebilecek.

Konuyla ilgili Malatya Belediyesi basın yayın müdürlüğünce yapılan açıklamada, şehir yerleşim alanının büyümesi ve nüfus yoğunluğunun artması nedeniyle şehiriçi ulaşım hizmetlerinin hızlı ve sağlıklı bir şekilde karşılanması amacıyla başlatılan uygulama sayesinde daha hızlı ve konforlu ulaşım imkanı sağlanacağı belirtildi.

Açıklamada daha sonra şu bilgilere yer verildi:

“Dolum yapılabilen akıllı kart sahiplerinin faydalanabileceği bu uygulamanın başlaması ile birlikte bazı hatlarda da değişiklik yapılacak.

Daha önce ring seferleri yapan Yeşiltepe, Temelli, 2. Ordu Lojmanları, Karakavak, İstasyon-İnderesi, İstasyon-Çöşnük, T.Özal Mahallesi, Çarmuzu ve Şehir Mezarlığı otobüs seferlerinin bu uygulama ile birlikte merkezde sona ereceği belirtilirken, Çöşnük, İnderesi ve Zafer Mahallelerine yeni hatlar açılacak.

Ring seferlerinin kaldırılmasıyla birlikte belediye otobüsleri seferlerini daha kısa sürede tamamlayacak ve güzergahlara daha sık otobüs gidecek. Otobüsler seferlerini daha kısa sürede tamamlayacağı için, ihtiyaç duyulan hatlara otobüs takviyesi yapılabilecek.

Aktarmalı Hat Sistemi ile vatandaşlar daha hızlı ve daha ekonomik ulaşım imkanına kavuşacak.”

Aktarmalı Hat Sistemi ve diğer konularda www.motas.com.tr internet adresi veya 336 95 01 – 326 19 51 nolu telefonlardan ayrıntılı bilgi alınabileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız