SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aktif Olarak Yeralacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği(MASİAD)'nin 2009 yılı ilk toplantısı Altın Yunus Tesislerinde, başkan yardımcısı Giray Gültekin başkanlığında ve üyelerin katılımı ile toplandı.

Önümüzdeki dönemde dernek çalışmalarının daha etkin ve hızlı bir şekilde yapılması için çalışma gruplarının oluşturulması yönündeki öneri oybirliği ile kabul edildi. Bu doğrultuda; 1-Mevzuat takip çalışma grubu, 2- Yerel gündemi izleme ve iletişim çalışma grubu, 3- Yerel-ulusal ve uluslar arası ekonomik gelişmeleri izleme grubu 4-Sosyal ilişkiler ve Sosyal amaçlı etkinlikler düzenleme grubu ve 5- Teknoloji ve Bilişim çalışma grupları oluşturuldu.

Oluşturulan çalışma grupları hazırlık ve alt yapılarının tamamlanmasından sonra faaliyetlerine önümüzdeki aydan itibaren etkin olarak başlanması kararlaştırıldı.

MASİAD üyeleri tarafından burs verilen ve şu an 120 civarında olan bursiyer sayısının artırılması ve bunun için başarılı fakat ekonomik yetersizlik nedeniyle öğrenimine devam edemeyen öğrencilerin belirlenmesi ve onların desteklenmesi oy birliği ile kararlaştırıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan başkan yardımcısı Giray Gültekin; “Derneğimizin hedefi 2009 yılında ilimizin ekonomik gelişmesinde aktif olarak rol almasının yanı sıra sosyal-kültürel anlamda da üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek olacaktır.Bu amaçla değişik çalışma grupları oluşturuldu. Bu çalışma grupları genellikle yönetim kurulu üyeleri dışındaki üyelerden oluşturuldu. Böylece üyelerimizin de derneğin çalışmalarına aktif katılımı sağlanmış oldu. Hedefimiz, sadece ekonomik anlamda iyileşen bir Malatya değil sosyal-kültürel anlamda da iyileşen-gelişen bir Malatya’nın oluşturulmasında aktif olarak yer almak olacaktır” dedi.

Toplantı, ilimiz gündeminde yer alan konuların tartışılması ve karşılıklı görüş alış-verişinde bulunulmasından sonra sona erdi.

HABER-FOTO: Yaşar KARAASLAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız