SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akülü Araba Hediye Edildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:03:44
Akülü Araba Hediye Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Malatya Şubesi tarafından Eyüp Kavurga adlı engelli vatandaşa akülü araba hediye edildi. 

Malatya İl Müftüsü ve TDV Malatya Şube Başkanı Hacı Yusuf Gül, Eyüp Kavurga’ya akülü arabayı Müftülük’te düzenlenen törenle teslim etti. Gül, “Her birimiz bir engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız. Hiç ummadığımız bir anda engelli bir birey olabiliriz. Her zaman bunun bilinci içerisinde olmalıyız. Bu aracın engelli kardeşimize hayırlı uğurlu olmasını ve kendisine yaşamında kolaylık sağlamasını, hafızlığını da bir an evvel bitirmesini diliyorum” dedi.

Çöşnük Erkek Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini sürdüren Eyüp Kavurga ise, “Sayın Müftümüze engellilere göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca almış olduğum en güzel hediyelerden birisi de bu arabadır. İnşallah bu araç sayesinde devam etmekte olduğum hafızlık eğitimimi aksatmadan tamamlamaya çalışacağım. Başta İl Müftümüz olmak üzere emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Yaptıkları hayırlı hizmetlerinde önlerine çıkan tüm engelleri kaldırsın” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız