SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akülü Araba Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:52:06
Akülü Araba Verildi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi bağlı Tecde Mahallesi’nde ikamet eden 22 yaşındaki yürüme engelli Serkan Kutsal, çok istediği akülü arabasına kavuştu. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Şube Müdürü Seyit Soner Yılmaz, Tecde Mahallesi’nde ikamet eden 22 yaşındaki Serkan Kutsal’a daha önce akülü araba sözü verdiklerini, şimdi bu sözü yerine getirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Yılmaz, “Serkan Kutsal kardeşimiz, sürekli evde oturmaktan sıkıldığını akülü bir aracı olmadığı için dışarı çıkamadığını bizlere söylemişti. Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü olarak kendisine kısa zamanda bir akülü araba temin etmek için söz vermiştik. Bugün Serkan kardeşimize verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü olarak imkanlarımız dahilinde bütün engelli kardeşlerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Akülü arabasına kavuşmanın sevincini yaşayan 22 yaşındaki Serkan Kutsal, yetkililere teşekkür etti. Kutsal, “Yürüme engelli olduğum için birilerinin yardımı olmadan tek başıma dışarı çıkamıyordum. Nereye gidecek olsam mutlaka yanımda birilerinin olması gerekiyordu. Şimdi rahatlıkla gideceğim yere tek başıma akülü arabamla gideceğim. Bugün çok mutluyum. Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğüne çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit ise Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğüne teşekkür ederek, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'tan bir istekte bulundu. Muhtar Yiğit, “Yürüme engelli olan Serkan Kutsal kardeşimizin ikamet ettiği sokak akülü aracın kullanımına müsait değil. Sokağın yaklaşık 30 metre kadar dışında bulunan evin yolu kilit taşı yapıldığı taktirde Serkan kardeşimiz rahatlıkla akülü aracını kullanacaktır. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'ın konuya hassasiyet göstereceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız