SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akustik Montaj Atölyesi Kuruldu

0
Güncellendi - 2016-03-09 21:46:38
Akustik Montaj Atölyesi Kuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM) tarafından, verilen kurs ve yapılan seslendirmeler için Akustik Montaj-Dublaj Atölyesi kuruldu.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre; Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat ve Etkinlikler Şube Müdürlüğü tarafından kurulan Akustik Montaj-Dublaj atölyesi, MABESEM’e hem maliyet, hem de işlevsellik olarak büyük faydalar sağlayacak.

Malatya’nın en iyi stüdyolarından birisi olan Akustik Dublaj-Montaj Atölyesi’nde; ses eğitim kursu, sesli eserlerin montaj, dublaj ve seslendirmeleri yapılacak. Bugüne kadar çıkardığı 8 sesli eseri dışarıda hazırlayan MABESEM, bundan böyle çıkaracağı sesli eserleri kendi atölyesinde çıkaracak. Şu anda Sesli Masallar 3’ün hazırlık çalışmaları yeni stüdyoda devam ederken, burada ayrıca Radyo Tiyatrosu’nun da yapılacağı bildirildi.

Başkan Çakır’dan inceleme

Öte yandan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, yeni kurulan Akustik Montaj-Dublaj Atölyesi’nde incelemelerde bulundu.Kültür Sosyal işlerden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu’nun da eşlik ettiği inceleme sırasında Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gencay stüdyo ile ilgili bilgiler verdi.

Kurulan Akustik Montaj-Dublaj Atölyesi’nde deneme yapan Başkan Çakır, MABESEM’in her geçen gün hizmet yelpazesini artırarak önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini söyledi.

Bülten

o1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız