SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Al Birini Vur Ötekine"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:48:27
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Merkez İlçe Yeşilyurt danışma toplantısı yapılarak, ilçe başkan adayı olarak Muhammet Emin Yalçınkaya açıklandı. Toplantıda konuşan AKP Milletvekili Mustafa Şahin, muhalefeti eleştirerek, "Al birini vur ötekine" dedi.

Derya Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, muhalefete yüklenerek, “Bizi izlemeye devam edin. Şimdiye kadar yapmadıkları, ilçe danışma ve istişare toplantısı yapmaya çalışan muhalefet ne güzel, bizim yaptıklarımızı yapmaya ve bizi izlemeye devam edin. Milletin gönlüne giren AK Parti’yi izlemeye devam edin, belki bir şeyler öğrenirsiniz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyaretini değerlendiren Çalık, “Cemevi ve esnaflar kepenk kapattı siz gittiniz diye. Valiliğin bahçesinde güvenlik görevlilerine partililerinize konuştunuz. Halkın elini sıkamadınız. Oradaki vatandaşa dokunamıyorsanız, kendinizi çek etmek zorundasınız” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Mustafa Şahin de konuşmasında, genelde muhalefet partilerini eleştirdi ve “Özgürlük diyorsunuz, insanlarımızın özgürlüklerini kısıtladınız. İnsan hakları diyorsunuz darbecilerden hep yana oldunuz. Biz ise AK Parti olarak tel örgüleri ve çitleri kaldırdık. Şimdi de, inançlı insanlarımızın önündeki çitleri kaldırmaya çalışıyoruz” dedi.

Şahin, “Halkın değerlerinden uzak siyaset sergileyen muhalefet, al birini vur ötekine” diyerek, getirilen Osmanlıca dersi gibi konulara tepki gösteren muhalefeti sert dille eleştirdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, “Uzun bir yol ve sürekli zorluklarla sıkıntılı olan bu yolda bizleri bu göreve getiren ve partimizi yıllardır iktidar yapan sizler ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diyerek, 8 ayda yaptıkları hizmetleri özetle dile getirdi.

AKP il Başkanı Bülent Tüfenkçi de, 14 Aralık Pazar günü yapılacak olan Yeşilyurt ilçe kongresinde genel merkez nezdinde ve kendilerinin anlaşmasıyla Avukat Muhammet Emin Yalçınkaya’nın aday olmasında karar kalındığını ifade ederek, “Yeşilyurt teşkilatımızın yaptığı başarılı hizmetlerin üzerine koyarak, 2015 milletvekili seçiminde de başarılı olunması için yeni yönetimin canla başla çalışacaklarına inanıyoruz” dedi. 

Tüfenkçi, Ocak ayında yapılacak olan il kongresinde ise kendisinin aday olmayacağını tekrarladı.

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın da, 14 Aralık’ta yapacakları ilçe kongresinde aday olmayacağını ifade ederek, “İçimizden bir arkadaşa devir edeceğiz. Devir edeceğimiz kardeşimiz, bu bayrağı daha yükseklere çıkaracaktır inşallah” şeklinde konuştu.

Bayram Taşkın’ın da Haziran milletvekili genel seçiminde milletvekili aday adayı olacağı, bu nedenle ilçe konresinde aday olmadığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız