SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Al Şu Parayı, Kimseye Söyleme!'

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Mahallesi'nden yaralı olarak hastaneye getirilen küçük kızın, çarpan sürücünün kendisine 1 YTL verip kazayı kimseye söylememesini istediği öne sürüldü. Bu arada, İPAŞ ve Battalgazi'deki trafik kazalarında 8 kişi yaralandı.

“AL ŞU 1 MİLYONU, KİMSEYE SÖYLEME”
6 yaşlarındaki Z.E. adlı kız çocuğu, annesi 41 yaşındaki A.E. tarafından hafif yaralı olarak Devlet Hastanesi’ne getirildi. Fırat Mahallesi’nde oturan anne burada polise verdiği ifadede, kızının sabah 07.00 sıralarında kırtasiyeye gitmek için evden çıktığını, eve geri döndüğünde, yaralı olduğunu fark ettiğini, kızının 32. sokakta kendisine bir arabanın çarptığını, çarpan şahsın da 1 YTL vererek “Sakın annene söyleme” diye tembinte bulunup, kaza yerinden ayrıldığını öğrendiğini, kızının durumunun iyi olması nedeniyle kimseden şikayetinin bulunmadığını söyledi. Polis, küçük kıza çarparak yaralanmasına neden olduğu öne sürülen aracı ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

İPAŞ KAVŞAĞINDA 5 YARALI..
Bu arada kamyonetle otomobilin çarpışması sonucunda 5 kişi yaralandı.

Kaza, 22.00 sıralarında İPAŞ Fabrikası Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Mutlu yönetimindeki 34 TT 7397 plakalı kamyonet ile Mehmet Şeref Şen yönetimindeki 06 AU 2856 plakalı otomobil dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda kavşakta çarpıştı. Kaza sonrasında Ali Mutlu, Ramazan Tulu, Ramazan Karabulut, Emrah Tanrıverdi ve Mehmet Dertli yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 2 ayrı ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Fotoğraflar bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Şoför Okulu mevkiinde, Abdullah Uysal yönetimindeki 35 KES 67 plakalı otomobil ile Ankara yönüne giderken, dikkatsizlik sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptı. 09.00 sıralarındaki kazada otomobil hasar gördü.

Beylerderesi mevkiinde Abdullatif Kılıçaslan yönetimindeki 33 TP 237 plakalı otomobil ile Malatya yönüne gelirken, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. 13.00 sıralarındaki bu kazada da otomobilin hasar gördüğü bildirildi.

Battalgazi ilçesi Alişar Köyü yakınlarında Yasin İkiz yönetimindeki 44 AU 200 plakalı otoyla viraja hızlı girince, arac devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan Yaşar Güran ve Çağdaş Özcan yaralandılar.

Erkenek beldesi Karanlıkdere mevkiinde de, Adıyaman yönüne gitmekte olan Ramazan Onur yönetimindeki 02 KH 856 plakalı araç, frenindeki arıza nedeniyle sürücünün kontrolundan çıkarak devrildi. Saat 20.00 sıralarındaki kazada araçta maddi hasar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız