SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alaca İftar Yemeği Verdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:35:31
Alaca İftar Yemeği Verdi
A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Tekvando Federasyonu Başkan Adayı Nevzat Alaca, iftar yemeği verdi. 
 
Alaca İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Tekvando Federasyonu Başkan Adayı Nevzat Alaca, Alaca İnşaat çalışanları ve Alaca Spor Kulübü sporcularına iftar yemeği verdi. Altıntaç’ta verilen iftar yemeği sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Alaca, “Tekvando Federasyonu Başkanlığı'na adaylığımızı koyduk. Bu çerçevede Van, Diyarbakır, Bitlis, Muş, Siirt illerini ziyaret ederek, buralardaki tekvando camiası ile bir araya geldik. Başlamış olduğumuz bu yarışta bir ilki gerçekleştiriyoruz. Anadolu’dan bir aday olarak yola çıktık. Çok kıymetli hocalarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerinin ve kanaat önderlerinin destekleriyle bu yola çıktık. Dolayısıyla bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. İlk önce Doğu Anadolu Bölgemizden başlayarak, illerimizi dolaştık. Delegelerimizle bir bir istişare ve görüş alışverişinde bulunduk. Dostlarımıza stratejilerimizi, çalışmalarımızı ve hedeflerimizi anlattık. Bu anlamda önümüzdeki günlerde Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi’nde faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.
 
Malatya kamuoyunun desteklerinin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Alaca, “Malatya’da siyasilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri, medya, kurum ve kuruluşlar ile eğitim camiası sağ olsunlar bize desteklerini esirgemediler. Bu vesileyle kendilerine şükranlarımı sunuyorum ve bundan dolayı da çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız