SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Alacam Ama Ölünü!..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kişinin öldürülmesi cinayetinden önce katil zanlısının öldürdüğü şahsa cep telefonu ile gönderdiği mesajlar ortaya çıktı. Katil zanlısı, öldürdüğü şahsa son olarak "Alacam kardeş ama ölünü" şeklinde mesaj geçmiş.

Malatya merkez Çavuşoğlu Mahallesi Mustafa Necati İlköğretim Okulu'nun yanında 28 Eylül 2010 tarihinde meydana gelen olayda Gökhan B. adlı şahsın av tüfeği ile ateş açması sonucu, çevresinde Ufuk olarak tanınan Ünal Aladağ (22) hayatını kaybetmişti. Olaydan önceki gece, katil zanlısı Gökhan B., kız arkadaşı ile öldürdüğü Ünal Aladağ'ın evinde kalmıştı.

Cinayet ile ilgili olarak açılan davaya Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sürüyor. Dava dosyasında, katil zanlısının Ünal Aladağ'a olay öncesinde gönderdiği mesajlar da yer alıyor. Olay günü ilk cep telefonu mesajının Ünal Aladağ tarafından katil zanlısı Gökhan B.'ye gönderildiği ve "Hayırdır nereye gittiniz? Ne oldu yanlış mı yaptım? Kapıyı çarpmadan nereye gittin, yakışır mı sana?" ifadelerinin yer aldığı belirlendi.

Katil zanlısı Gökhan B.'nin ise Ünal Aladağ'a gönderdiği mesajlarda, "Aman boş gelmeyin, silah da getirin. Seni sakat edecem. Dur senin bacını da getireyim göresin. Tamam köye gel erkek Ufuk. Korkma oğlum. Bir can sana kurban olsun. Eğer sen beni vurmazsan bir tane adam bırakanın... Derler vermese de verdi derler, ben bu candan vazgeçtim. Ölüm yok, seni saçma ile sakat edeceğim Ufuk" ifadeleri yer alıyor.

Katil zanlısı tarafından gönderilen son mesajlarda ise, "Yok oğlum arasanın (Buğday Pazarı) meydanında dur ki millet erkek görsün. Alacam kardeş ama ölünü" ifadeleri bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız