SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aladağ'a 25. Yıl Sürprizi

0
Güncellendi - 2015-12-30 01:00:17
Aladağ'a 25. Yıl Sürprizi
A- A+ PAYLAŞ

Profesör Dr. Murat Aladağ (sağ baştaki), Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ndeki 25. yılını kutladı.

Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr Murat Aladağ’ın Turgut Özal Tıp Merkezindeki 25. yılı, yakın arkadaşları, meslektaşları ve ailesi tarafından kutlandı. 27 yıllık meslek hayatının 25 yılını Malatya’da geçiren 2 çocuk babası 47 yaşındaki profesör Murat Aladağ arkadaşlarının kendisi için böyle sürpriz bir kutlama hazırlamasının kendisini çok duygulandırdığını ifade ederek “Sağ olsunlar arkadaşlar, Murat ağabeylerinin bu üniversitede 25. yılını doldurduğunu unutmamışlar ve böyle bir sürpriz yapmışlar. Vefanın sadece İstanbul’da bir semt adı olmadığını, vefanın bir değer olduğunu öğrettikleri için ben hepsine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 25 yılını Malatya’da geçirmesi nedeniyle mutluluğunu anlatan Aladağ “Rahmetli Özal ile birlikte bu üniversitenin temelinin atılacağı toplantıya katılmıştım. Bu hastanenin ilk asistanlarından bir tanesiyim. 1990 yılında burada asistan olarak göreve başladım, o tarihten itibaren de Allah’a şükürler olsun zevkle işime devam ediyorum. Asistanlığım, uzmanlığım derken profesörlüğüm de burada geçiyor. Malatya’da olmaktan da çok çok gurur duyuyorum. Zaten benim yıllığımda, ‘Murat Aladağ’ın en büyük hayali ileride Malatya’da kurulacak bir tıp fakültesinde dahiliye profesörü olarak görev yapmak’ yazar, çok şükür hayallerim gerçek oldu. Benim için Malatya dünyanın en güzel yeri, nereye gitsem hemen Malatya’yı özlerim. Çünkü atam, dedem, oğlum Ali, burada, Malatya benim için tarifsiz bir yer” ifadelerini kulandı.

Eşi Hülya Aladağ’ın kendisine çok destek verdiğini ve başarısının altında yatan en büyük etkenin Kadın Doğum Uzmanı eşi Hülya Aladağ olduğunu belirten Prof. Aladağ, genç meslektaşlarına da mesajlar verdi. Aladağ, “Hekimliği sevmek lazım, hekimlik sevgi mesleği, bu meslek sevmeden yapılmaz. Eğer bu mesleği para için yapmak isteyenler varsa, en başında bıraksınlar. Ben bu mesleği para için yapmadım, bir hastamın iyileşmesi benim için en büyük karşılıktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız