SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Alanı Terketmek Zorunda Kaldık'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:46:55
'Alanı Terketmek Zorunda Kaldık'
A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları bir açıklama yaparak, Malatya'da KESK öncülüğünde gerçekleşen 1 Mayıs kutlamalarına gölge düştüğünü öne sürdü.

İşçi Partisi ve Eğitim İş Sendikası'nın da tepki gösterdiği "dışlanma" iddiasıyla ilgili ADD başkanı Millioğulları yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”1 Mayıs 2014 günü kutladığımız Emek ve Dayanışma gününde, KESK tarafından düzenlenen programa davet edilmedik. Buna rağmen emekçilerin bu mutlu günlerinde onların yanında olduğumuzu göstermek, taleplerini birlikte haykırmak için kortejdeki yerimizi alarak Atatürkçülerin emekçilerin yanında yer aldıklarını gösterdik. Kortejdeki katılımcılar tek tek anons edildiği halde derneğimizin anons edilmemesi üzerine tören alanını terk etmek zorunda kaldık.

KESK dönem sözcüsü ve kutlama komitesinin bu tavrını kınıyoruz.1 Mayıs hiç kimsenin ve sendikanın tekelinde değildir.Tüm emekçilerindir.Bu tür tavırlar ancak sergileyeni küçültür.Biz bu bayramların katılmak isteyen bütün sivil toplum kuruluşları,sendikalar,siyasi partiler ve geniş halk kitleleriyle anlam kazanacağını,küçük olsun benim olsun anlayışıyla hiçbir yere varılamayacağının bilinmesini istiyoruz.”dedi.

Millioğulları miting alanında Yenigün Gazetesinin sahibi Bülent Kutlutürk’e yapılan saldırıyı da şiddetle kınadığını belirtti.

FOTO: 1 Mayıs günü yapılan kutlamadan..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız