SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alanya-BYMS Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2020-01-29 20:33:18
Alanya-BYMS Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de 20. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre, 2 Şubat Pazar günü 16.00’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Mete Kalkavan yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, ligin 20. haftasında görev alacak hakemler şunlar:

31 Ocak Cuma

20.00 Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği: Alper Ulusoy

 1 Şubat Cumartesi

14.00 Antalyaspor-İttifak Holding Konyaspor: Halis Özkahya

17.00 Çaykur Rizespor-Beşiktaş: Ümit Öztürk

20.00 Trabzonspor-Fenerbahçe: Ali Palabıyık

 2 Şubat Pazar

13.30 MKE Ankaragücü-Kasımpaşa: Halil Umut Meler

16.00 Gaziantep FK-Demir Grup Sivasspor: Arda Kardeşler

16.00 Aytemiz Alanyaspor-BTC Turk Yeni Malatyaspor: Mete Kalkavan

19.00 Galatasaray-Hes Kablo Kayserispor: Zorbay Küçük

 3 Şubat Pazartesi

20.00 Yukatel Denizlispor-Göztepe: Mustafa Öğretmenoğlu

DÜDÜK, METE KALKAVAN’DA

Süper Ligin 20.haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

 Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını, İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Ceyhun Sesigüzel ile Esat Sancaktar yapacak. Mücadelede, Rize Bölgesi Klasman Hakemi Muhammet Ali Metoğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşmada VAR hakemliğini İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan, AVAR hakemliğini ise Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Burak Pakkan yapacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi /Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Zeynel (4 yıl önce)
    Baya yakışıklı ymış güzel berberı var anlaşılan Ulusoy’un Bızım bskn ne ıstıfa ettı ne de kalecı YouTube dan ızledı Allaha emanet devam
    0
    0
    Yanıtla