SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alanya'da Nikah Şahidi

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Alanya eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı'nın kızının nikah şahitliğini yapmak için Alanya'ya geldi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'na (ALTSO) gelen Hisarcıklıoğlu, burada ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. ALTSO Meclis üyelerinin, Gazipaşa Havaalanı'nın uluslararası uçuşlara bir an önce açılması için destek istemesi üzerine, Hisarcıklıoğlu, havaalanının açılması için her türlü desteği vereceğini söyledi. Beraberinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Kemal Özgen ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, şöyle konuştu:

"Gazipaşa'ya havaalanı yapılmaması yönünde Antalya'nın bir talebi yok. Tam tersine onlar da bunu destekliyor. Alanya'ya giren para Antalya'ya giriyor demektir. Burada ATSO başkanı ve yöneticileri de var. Onların yanında söylüyorum. Bazen küçük yerlerde bu tip söylentiler olur öyle bir şey yok. Havaalanının açılması için her türlü desteği vereceğiz."

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi bünyesinde Alanya Turizm ve Otelcilik Fakültesi kurulması için çalışma yapıldığını belirten TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, şunları söyledi: "Uygun bir yer bulunduğu an Alanya'da bir fakülte açmayı düşünüyoruz. Bu hem Alanya'nın ekonomisine katkı sağlayacak hem de gençlerimizin daha iyi eğitilmesini sağlayacak."

Hisarcıklıoğlu daha sonra Doğanay Otel'de düzenlenen ALTSO eski Başkanı Kerim Taç'ın kızı Seher Taç ile Alanya Belediyesi personeli Tunahan Toksöz'ün nikah törenine katıldı. Genç çiftin nikah şahitliğini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, AKP Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve Alanya Belediyesi AKP'li Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu yaptı. Çiftin nikahını Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp kıydı.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, evlilik cüzdanını geline Alanya Belediyesi'nin hediye ettiği yemek kitabını ise damada verdi.

Törenin ardından konuşan Milletvekili Kabakçı, "Sayın Başbakan'ın her nikahta söylediği üç çocuğa biz Konya ve civarında iki ilave ederek söylüyoruz. 5'ten aşağıya kabul etmeyiz efendim. Allah inşallah hayırlı çocuklar nasip eder" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız