SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alarm Zilleri!.

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Belediye Vanspor deplasmanında da farklı mağlubiyetle dönerken, bir sıra üstündeki rakibinin 6 puan gerisine düştü. Sarı kırmızılı ekip, 11 takımlı grupta, 10'uncu sıraya adeta demir attı.

Adana Demirspor'un haftayı "bay" takım olarak maç yapmadan geçirdiği 2. lig 4. grupta toplu sonuçlar şöyle:

Diyarbakır B.B.Diski 0-2 Şanlıurfaspor
Mardinspor 4-0 Kahramanmaraşspor
Elazığspor 1-1 Tarsus İdmanyurdu
Adıyamanspor 2-0 İskenderun D.Çelikspor
Belediye Vanspor 3-0 Malatyaspor

Bu sonuçların ardından ligin son puan durumu ise şöyle gerçekleşti:

Takım O P
1.İskenderun Demir Çelikspor 12 22
2.Ş.Urfaspor 12 22
3.Tarsus İdman Yurdu 12 18
4.Kahramanmaraşspor 12 18
5.Mardinspor 11 17
6.Adıyamanspor 12 16
7.Adana Demirspor 11 15
8.Belediye Vanspor 12 15
9.Diyarbakır B.Ş.Bld.Diskispor 12 14
10.Malatyaspor 12 8
11.Elazığspor 12 7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız