SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Alaşağı Etmek İstiyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:06:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Hesap bir gün bu hesabı yapanların başına döner. Bizim bir tek vesayet altına gireceğimiz kesim var, oda sadece milletin vesayetidir. Milletimiz bu büyük oyunu bozacaktır. Yüreği Türkiye için çarpan herkes bu büyük oyunu bozmak üzere birleşecek” dedi. 

Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AKP İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve partili yöneticiler toplu halde Turgut Özal Mahalle Muhtarı Ali Menekli’yi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Turgut Özal Mahalle Muhtarı Ali Menekli, “Bilen biliyor, kimse zannetmesin ki, bu olaylar AK Parti’yi ya da Başbakanı yıpratır. Hiçte yıpratmaz. AK Parti oylarını devamlı arttırarak geliyor. Seçim yakın, bir şey çıkıyor. Millet dersini veriyor. Ama ders verilince de karşı taraf ders almıyor. Millet sizinle beraber. Bizde sizinleyiz, toplum da sizinle. AK Parti devamlı oyunu arttıracak. Biz ne hükümetten ve ne de Malatya Belediyesinden bir sıkıntımız yoktur” dedi.

AKP İl Başkanı Murat Turgut ise, “Güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Enerjide konusunda Türkiye’nin büyük devletlere karşı başarı sağlaması ve başbakanımızın bu konularda anlaşması bazı güçleri tedirgin etti. Türkiye’nin 2 yıl sonra enerji açıcığının kapanmasını istemiyorlar. Bölgemizdeki mazlum insanlara sayın Başbakanımız sahip çıkıyor. Mısır ve Suriye’deki mazlum insanlara sahip Başbakanımızın dışında sahip çıkacak bir lider yoktur. AK Parti ve sayın başbakanımızın önüne her dönem ayrı bir engel çıkarttılar. Ama tüm engelleri başarıyla atlattık, son olayları da yine milletimizin desteği ile atlatacağız” diye konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık ise, “11 yıllık iktidarımızda biz ne zaman size geldiysek, kapınızı açtığınız, gönlünüz açtınız, Allah sizlerden binlerce kez razı olsun, başbakanımızın ve AK Parti’nin arkasında aslanlar gibi durdunuz. Ellerinize yüreğine sağlık, Türkiye'de bürokratik vesayet vardı. Ne diyorlardı, ‘Elitler Türkiye’yi yönetmeli. Siz kimsiniz ki, kaptanın oğlu gelemez, reisin oğlu yönetemez’ ve o Türkiye’den Başbakanın ve Cumhurbaşkanının millet tarafından belirlendiği bir Türkiye’deyiz. Bürokratik vesayet Allah’a hamdolsun kaldırıldı ve kaldırılması için çok ciddi mücadeleler verdik. Askeri vesayet, her 10 yılda bir darbeler gördük ve bu darbelere karşı verilen mücadeleler de son 11 yılda da inanılmaz derecede en az 4-5 darbelerle karşı karşıya kaldık, partinin kapatılması ile karşı karşıya kaldık. Şimdi ne var? Bürokratik vesayet ile birlikte yargı vesayeti ile Türkiye’yi alaşağı etmek istiyorlar. Niçin alaşağı edecekler? Güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Artık koşan bir Türkiye var. Dünyanın en önemli aktör pozisyonuna gelmiş olan bir Türkiye var. İşte bu önemli aktörü alaşağı etmek için AK Parti’yi ortadan kaldırması ve AK Parti’den öte Recep Tayyip Erdoğan’ın ortadan kaldırılması isteniyor. ‘Recep Tayyip Erdoğansız bir AK Parti, Recep Tayyip Erdoğansız bir Türkiye, benim istediğim şekle döner, istediğim şekilde Türkiye’yi yönetirim, dış güçleri, iç güçleri birleştiririm, Türkiye’de benim oyuncağım olur’ diye düşünen güçler var. Ama herkes şunu bilsin ki, hesapların üzerine bir hesap yapan var, tuzakların üzerine bir tuzak kuran var. Yarın kimlerin neyle karşılaşacağını iyi oturup, bir düşünmesi gerekiyor. Hesap bir gün bu hesabı yapanların başına döner. Bizim bir tek vesayet altına gireceğimiz kesim var, oda sadece milletin vesayetidir. Milletimiz bu büyük oyunu bozacaktır. Yüreği Türkiye için çarpan herkes bu büyük oyunu bozmak üzere birleşecek” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız