SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Albay Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir Albay hayatını kaybetti. Bu arada Elazığ'dan Malatya yönüne gelen bir otomobil de kaza yaptı, 1 kişi ölürken, 7 kişi yaralandı.

ALBAYIN ÖLÜMÜ..
Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Ankara karayolu Elemendik mevkiinde meydana geldi. Ankara'dan Şırnak'ın Silopi ilçesine gittiği öğrenilen Ankara Merkez Komutanlığı'nda görevli Piyade Albay Mustafa Özkan Altan'ın (45) kullandığı 06 FC 861 plakalı otomobil, takla atarak şarampole yuvarlandı.

Piyade Albay Mustafa Özkan Altan'ın hayatını kaybettiği kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

ELAZIĞ- MALATYA YOLUNDA..
Bu arada Elazığ- Malatya karayolunun 34. kilometresinde akşam saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Sürücüsü henüz belirlenemeyen özel bir otomobil, Elazığ istikametinden Malatya'ya doğru seyir halinde iken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Yalındamlar köyü mevkiinde uçuruma yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Buket Sili hayatını kaybederken, Uğur Arslan, Sevda Sili, Yolcu Sili, Merve Sili, Hacı Sili, Gülay Sili ve Büşra Sili yaralandı. Yaralılar Elazığ Devlet Hastanesi ve Harput Devlet
Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DİĞER KAZALAR..
Öte yandan Malatya’dan Yazıhan’ın Dedekargın Köyü’ne gitmekte olan B.A. yönetimindeki 23..063 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucu yolun sol tarafındaki ağaçlara çarptı. Kazada araçta bulunan Ahmet oğlu H.A. ile Hıdır oğlu H.A. yaralandılar.

Çevreyolu Askeri Lojmanlar kavşağında da 18 yaşındaki H.A.’nın yönetimindeki motosikletin devrilmesi sonucu motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan 22 yaşındaki A.K.T.’nin yaralandıkları bildirildi.

Akçadağ ilçesi Darende Caddesi’nde ise 16 yaşındaki E.S., yönetimindeki motosikletle giderken, Keresteciler Sokakta park halinde olan 41 yaşındaki H.K.’ya ait otoya çarptı ve yaralandı.

Darende ilçesi yakınlarında 19 yaşındaki S.D. yönetimindeki motosiklet, önünde gitmekte olan 14 yaşındaki E.C. yönetimindeki bisiklete çarptı, bisiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız