SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Albüm Önce Şehit Ailelerine

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliğince bastırılan ‘ Malatya Şehitleri Albümü’, Şehit Ailelerine de hediye edildi.

Önce Vatan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ile Emniyet Mensubu Şehit Aileleri Derneği yöneticilerini makamında kabul eden Vali Halil İbrahim Daşöz, dernek yöneticilerine kendi üyelerine dağıtılmak üzere ‘ Malatya Şehitleri Albümü’ hediye etti.

Vali Daşöz, albümün dağıtımı sırasındaki konuşmasında, “ Ülkemizin birlik ve beraberliği, vatanın bölünmez bütünlüğü ile huzur ve güveni için canlarını feda etmekten kaçınmayan şehitlerimizi her zaman anarken ve yakınlarına vefa duygularımızı sunarken onları ölümsüzleştirmek için Valilik olarak bir de albüm çıkardık. Silahlı Kuvvetler personeli, emniyet personelinin yanı sıra DDY ve Milli Eğitim mensubu şehitlerimiz bu albümde yer almakta. Tabii bu albümde bazı eksiklikler, atlanmış olanlar , unutulmuş olanlar olabilir. Bundan sonra yapacaklarımız ve yeni baskılarında bunları telefi ederiz” dedi.

Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç ise, şehitlerin isimlerinin ölümsüzleştirilmesi için bastırılan Şehitler Albümü'ne emeği geçenlere teşekkür etti. Keskinkılıç, Vali Halil İbrahim Daşöz’ün kendilerine her konuda destek verdiğini de belirterek, “ 91 bin dev öğrenci projesi kapsamında bizlere de dernek satın almıştır. Satın alınan dernek bürosunun açılışının 30 Ocak'ta yapacağız” dedi.

Malatya Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği katkısıyla bastırılan bin adet Malatya Şehitler Albümü'nde, Birinci Dünya Savaşı, Kurtuluş Savaşı ve Kore Şehitleri'nin de ek bölümde yer aldığı Malatya Şehitler Albümü'nün 264 sayfa olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız