SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aldı Davulu 'Malatya Malatya'yı Çaldı

0
Güncellendi - 2017-06-23 04:13:12
Aldı Davulu 'Malatya Malatya'yı Çaldı
A- A+ PAYLAŞ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü renkli görüntülere de sahne oluyor. Yürüyüşün 7. gününde Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, davulla Malatya Malatya türküsünü çaldı. Yürüyüşe eşlik edenler Malatya Türküsü eşliğinde oynadılar. Yürüyüş, bu sırada renkli görüntülere sahne oldu.

CHP’nin Ankara’dan İstanbul’a gerçekleştirdiği Adalet Yürüyüşü tüm hızıyla devam ediyor. Balyoz mağdurları, Nasuh Mahruki, Emre Kongar, Nebil Özgentürk, Sunay Akın ve Metin Uca da 7. gününde yürüyüşe katılanlar arasında yer aldı.

Adalet Yürüyüşünün koordinatörü CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yürüyüş esnasında ve mola yerinde davul çalarak katılımcılarla birlikte  türküler söyledi. Veli Ağbaba, mola yerinde davul çalıp; zurna eşliğinde "Ördeği ipek ile bağlamışlar" türküsünü seslendirdi.

Molanın ardından  Ağbaba ve beraberindekiler yolda da davul-zurna eşliğinde yürümeye devam ettiler. Malatya Milletvekili Veli Ağbaba yürüyüş esnasında davulla  “ Malatya Malatya bulunmaz eşin” türküsünü çaldı. Aralarında Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel’in de bulunduğu çok sayıda katılımcı ise çalan davul zurna eşliğinde oyun oynayarak yürümeye devam ettiler.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Bülent Arıkan (6 yıl önce)
    Senden ancak davulcu olur...... Sennn Vekilliği bırak ....Mevlüt Aslanoğlu`na özenme sen nere rahmetli nere
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)
    CHP nin geçmişten beri yapmış olduğu tek şey var o da trübünlere oynamak. Zaten siden de ancak bu beklenir memeleket için bir tek çivi çakmayanlar show yapıyor.Yürüyün yürüyün bakalım soluğu pensilvanyada alırsınız belki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimin Cemaat'e yakın olduğunu, kimlerin Gülen'i ziyaret ettiğini biliyoruz, sizin "alnı secdeye değen" askerleri de gördük, bizim vatansever askerleri de. Emekli olan veya TSK"dan atılan subaylar beylik tabancasını aldı kaçtı. Bizim subaylar suçsuz oldukları halde kendileri teslim oldu. Sizin "alnı secdeye değen" askerleriniz, fare gibi borulara, kolilerde yakalandı, çoğu da kaçtı. Hiçbir bir hükümet yol, otoyol, köprü, tesis yapmadı, bir AK Parti yaptı. Bir araştır Atatürk ve onun partis'inin açtığı fabrikaları öyle otur klavyenin başına. AK Parti bırak fabrika açmayı, devletin fabrikalarını Araplara sattı, ya da kapattı. Bilmessin ama şu anda birçok işadamı el altından işletmesini yurtdışına taşıyor, ne olur ne olmaz diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • GAZİ (6 yıl önce)
    Daha 23 yaşındaydı... Bayram için ailesinin yanına gidiyordu... Terör örgütü PKK 5 gün önce Tunceli'de kaçırdığı, Urfa siverek çiftçibaşı köyünde öğretmenlik yapan, 23 yaşındaki Necmettin YILMAZ'I işkence ile şehit etti... Bayram tatili için ailesinin yanına giderken yolunu kesip aracını ateşe verip kaçırmışlardı ve Necmettin Oruçluydu, İşkence ederek şehit ettiler. Allah rahmet etsin... Katil devlet diyen alçaklar nerde? PKK'lı teröristleri "Kandilde yere izmarit bile atmayan cici çocuklar" diye haber yapan namussuzlar nerde? HDPKK seçimde barajı aştı diye ŞÜKÜR PİLAVI dağıtan, Beraber iyi salladık diyen siyasetçiler nerde? PKK'lı teröristleri BARIŞ ELÇİSİ ilan edip, Kırmızı yularlılar için Taksimde yürüyüş yapan şerefsizler nerde? PKK'lı terörsitleri parlementolarında ağırlayan ALÇAK BATILILAR'ın bu olayı görmez, tek söz etmezler. Ne Aybüke öğretmenin nede Necmettin öğretmenin sesini duymayacaklar, Onlar için yürümeyecekler, Medya onları doğru dürüst haber bile yapmayacak, Çünkü bu ülkede ancak vatana millete kurşun sıkan hainleri baş tacı ederler. Onlar için yürürler, kahraman gibi servis ederler... Allahın gazabı ve laneti PKK'nın ve PKK'yı destekleyenlerin üzerine olsun... ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa! (6 yıl önce)
    Din somurusu yaparsan her Zaman halkin gozun de kazanirsin chp de bunu yapmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    İşte acı manzara; ne Ramazan, ne Kadir gelmiş, kimin umurunda, ver patlasın çal oynasın peşindeler, sazı eğlenceyi görünce yürüyüşlerinin amacını hemen unutuverirler, adamları hapse girmiş kime ne, bunlara vereceksin gazı sahnelerde oynatacaksın, çalacaksın davulu zurnayı, çektireceksin halayı...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Belge (6 yıl önce)
    Dünya sana güzel Ağbaba . Tuzun kuru nasıl olsa Malatyanın Malatyalının sorunu varmı derdi varmı el attığın yok çok şükür. Sen orda davul çal AKP Malatya Milletvekiller burda atını oynatsın. Bizde seni seçmeye devam edelim he mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • ZİBETRA (6 yıl önce)Belge isimli kullanıcı yorumuna
    Veli Ağbaba dışında Malatya ve Malatyalının sorunları ile ilgilenen, Malatya için çaba gösteren bir milletvekili gösterin bana. El insaf!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya 44 (6 yıl önce)ZİBETRA isimli kullanıcı yorumuna
    ağbabanın genel başkanı türkiyeyi kışkırtıyor.ağbaba Malatyalıları kışkırtıyor hükümete karşı. kışkırtmanın adı da malatyanın sorunu oluyor.YERSEN
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabi ya sabahtan akşama aksamdan sabaha kadar esnafın sorunlarını dinliyor çare buluyor asıl sana el insaf
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Belge (6 yıl önce)ZİBETRA isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyada bölge müdürlükleri kapatılırken , öncelikli kalkınma bölgesi özelliğinden Malatya çıkarılırken , Milletin atadan kalma arazileri üzerinde imar ve rant oyunlaı oynanırken , belediyenin üzerinde onlarca şaibe varken sıtmapınarından emeksize yürümemiştir sayın Agababa.. Belki istanbul yoluna çıkarsa CHP başkanı olurum sanıyı zaar..
    0
    0
    Yanıtla
  • 6 tane AKP ki milletvekili niye dile getirmiyor sorunları. Ağbaba kadar dile getirseler yeterli bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaşım CHP seçmeni değilim ama adil olmak gerekirse AKP vekillerin göre ag baba sorunlarla ilgilenen tek vekil diyebilirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Sayın vekilim , Yolun açık olsun,
    0
    0
    Yanıtla
  • Isar (6 yıl önce)
    Biri yazmis dua edinki chp var...gulermisin aglarmisin...dőnde chp nin gecmisine bir bak bu ulkeye ne kazandrmis ki dua edelim....
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa! (6 yıl önce)
    Asil teror adelet olmayan yerlerde
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    DUA EDİN Kİ CHP VAR. .. O KADAR İNSANIN RADİKAL PARTİLERE KAYDIĞINI DÜŞÜNÜN.. IRAK SURİYE YE BAKIN... CHP SEVSENİZDE SEVMESENİZDE BİRLEŞTİRİCİ BİR UNSUR TÜRKİYE İÇİN...
    0
    0
    Yanıtla
  • İyikide CHP var CHP gibi tutarsız bir partinin varlığı AK PARTİYİ ilelebet iktidar yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    ADALET İÇİN MALATYA İÇİN EL ELE MALATYA'NIN VEKİLİ VELİ AĞBABA TÜRKİYENİN HER YERİNDE MALATYANIN HAKKINI VERİYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya türküsüyle calmakla Malatya 'nin hakkini verebiliyorsa diyecek sözüm yok. Terörist sevicilerin pesini ne zaman birakacaksiniz. Gerci sizlerinde bunlardan geri kalir tarafiniz yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Habur ve Dolmabahçe resmi teröristleri​ sevicileri sevenlerin kim olduğunu belli etmiyor mu tarih bunu affetmeyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    ATATÜRK HAVALİMANINA BARZANİ GELDİĞİNDE TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PAÇAVRASINI BAYRAK DİYE ASANLARA , FETÖCÜLERİ YILLARCA DEVLET KADEMELERİNE ATAYAN İMZALARI ATANLARA OY VERİP BURADAN AĞBABA YA LAF EDEN , SENDE ÜÇ GRAM BEYİN OLSA BİR DÜŞÜNÜRSÜN KİM TERÖRİST KİM DEĞİL , ,,
    0
    0
    Yanıtla
  • ZİBETRA (6 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Töröristlerle CHP mi haşır neşir, yoksa iktidar mı? Cemaat'le içli dışlı olar, vatan sever subayları zindanlara atan, hatta ölümlerine neden olan. Teröristlerin ayağına gidip "çadır mahkemeler"i kuran, şehirlerde terörislter elini kolunu sallayıp, rahat rahat şehirlere mühimmat taşırken ses çıkarmayan hangi iktidardı?
    0
    0
    Yanıtla