SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aldığımız Tedbirlerle Suçların Azaldığını Görüyoruz"

0
Güncellendi - 2018-03-31 16:00:04
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket  Keskin’i ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Keskin’in Oda seçiminde yeniden göreve seçilmesinden dolayı ziyarette bulunduğunu belirterek, Keskin’e ve görev alan tüm oda başkanlarına başarılar diledi.

Dr. Urhal, “Malatya Emniyetini sağlama noktasında olan bizler; özellikle huzuru temin etme noktasında, ticaretin emniyet, güven ve istikrar ortamında geliştiği bilinci içerisinde olduğumuz için, bu anlamda bunu Malatya’da da sağladığımızı düşünüyoruz.  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız ve esnaflarımız Malatya Emniyetine her zaman destek veriyorlar. Biz de emniyet olarak her zaman esnafımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Özellikle de Malatya ilimizin emniyet, asayiş ve güvenliğini sağlama anlamında başarılı olduğumuzu bir kez daha ifade edeyim. 2015 ve 2017 yılı verileri incelendiğinde belli suçlarda nispi oranda azalma olduğunu, genel totalde de azalmanın olduğunu gördük. Özellikle uygulama noktalarında yapmış olduğumuz GBT sorgulamalarında ve araçların uygulanmasında çok ciddi anlamda suç ve suçlu unsuruna rastladığımızı ifade etmek istiyorum. Almış olduğumuz önleyici tedbirlerle de suçların Malatya’da azaldığını görüyoruz.” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Çok sevdiğimiz ve çok değer verdiğimiz Emniyet Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Malatya’mız bir huzur kentidir. Ferdi olaylar dışında önemli olaylar yaşanmıyor ve Türkiye geneline göre Malatya’mız daha iyi durumda. Sayın Emniyet Müdürümüz, halkla iç içe ve Emniyetin kapısı hem esnafa, hem de vatandaşlarımıza açık durumda.  Eskiden bir esnafımızın Emniyet ile sıkıntısı olduğu zaman bizden aracı olmamız istenirdi, ama bugün esnafımız bir sorunu olduğu zaman direkt Emniyete giderek sorununu ve derdini anlatabilmekte.” ifadelerini kaydetti.

Emniyet Müdürü Dr. Urhal’ın esnaf ile iç içe olduğunu belirten Keskin, “Oda seçimlerinde görev alan Emniyet mensuplarımız için teşekkür ediyoruz. Huzurlu ortamlarda seçimlerimizi gerçekleştirdik.”  dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • murat (6 yıl önce)
    Allah'tan tedbir alınıyormuş alınmasa halimiz nice olurdu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    O kadar azaldiki vukuatsiz günümüz yok masallah silahlar cekiliyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Hangi tedbir acaba? Hergün bir yaralama olayı her gün bi kaza oluyor Malatyada. MÜDÜR MALATYA da yaşamıyor sanırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Namık Bulut (6 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Müdür gelip senin yada vatandaşın şoförlüğünü mü yapacak. Kurallara uyun, hız yapmayan, trafikte saygılı olun, kaza olmaz. Malatya'da 180 bin araç var. Müdür hanginizin şoförlüğünü yapacak. . Vatandaş silah taşımasın, kavga ederken sıkmasın. Müdür hanginizin gelip başında nöbet tutacak. Malatya'daki olaylar sizin umrunuz da değil, sizin derdiniz Emniyet ile. Belli ediyor, Emniyet ile derdiniz varmış. Olayların sebebi yerel yönetimler ve emniyet dışındaki kurumlardır. Hadi onları da yazın. Yazamazsınız, çünkü sizin derdiniz Emniyet ile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Namık Bey bir emniyet mensubu olduğunuz belli yazılarınızdan kimse kimseden şoförlük beklemiyor.siz yazın başınızı yastığa koyup uyudugunuzla ve aniden bir arbanin yada motorların ekzos sesisle uyandiğınızda mutlu. Yada arabanızla tek yönlü bir yolda giderken karşınızda ters yönden gelen araç sahipleri sanki siz ters yöne girmişsiniz gibi size bön bön bakması sizi mutlu ediyormu.çarşı merkezde sıkıntılı yerler var oralara sürekli gidin gbt sorgulayın onlar bizim huzurumuzu bozacağına siz onların huzurunu bozun.arayıp şikayet ediyoruz trafik kurallarına uymayanları şikayet ediyoruz aldığımız cevap elamanımız yok ama her sokakta bir radar aracı var.bu kadar kurallara uymayan ve kural bilmeyen trafik canavarinı siz radarlamı. bunlara bu kuralları öğreteceksiniz.emniyet çalışanlarına her zaman saygımız vardır onlar bizim bastacımız. eminimm sizde benim gibi kuralcısınız. Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaşım emniyetin işi güvenliği sağlamak. Hani güvenlik hergün bir olay oluyor görmüyon mu. Umurumuzda olmasa yazmadık. Umursadığımız için söyledik zaten. Trafiği kötü asayiş kötü daha ne olacak. Böyle idare edilmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (6 yıl önce)
    Demek ki neymiş? Tedbir alınınca suçlarda azalma oluyormuş. Devamını dileriz. Kolay gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kadir (6 yıl önce)
    Yuh be... bu haberden sonraki haber bile suç haberi. Malatya teksasa dönmüş uyuyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Namık Bulut (6 yıl önce)
    FETÖ haberlerinin altına tek satır destek yazısı yazamayanlar, destek için yorum yapamayanlar, FETÖ mücadelesinde güzel çalışmalar yapan Malatya Emniyetini şimdi eleştirmeye başlarlar. Nedense asayiş olaylarının altına eleştiri yazanların FETÖ haberlerinin altında bir tane bile destek yorumu yoktur. Niye?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bravo
    0
    0
    Yanıtla