SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alemde Kavga, 2 Kadın Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

Saray Mahallesi’ndeki bir evde içki alemi sırasında çıkan kavgada biri kadın 3 kişi bıçakla yaralanırken, iki kişi de tutuklandı.

Olay Saray Mahallesi Kavukçuoğlu Sokaktaki bir adreste 03.20 sıralarında meydana geldi. Polisin verdiği bilgiye göre; 49 yaşındaki A.D. adlı şahıs ile 36 yaşındaki A.A. adlı şahıs ve 20 yaşındaki İ.İ.T. ile 37 yaşındaki Z.E. adlı kadınlar arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında A.A. ve A.D. ağır, Z.E. ise elinden bıçakla hafif yaralandı. Polise ifade veren A.D., bir arkadaşının aracılığıyla Adana’dan ziyaret amacıyla gelen iki kadının kendisinden para istediklerini, parasının olmadığını söylediğinde ise kendisini bıçakla yaralayıp 1.140 YTL para ve cep telefonunu aldıklarını öne sürdü. Z.E. adlı kadın ise birlikte alkol aldıktan sonra A.D.’nin kadınlardan biriyle beraber olmak istediğini söylediğini, kabul etmeyip evden ayrılmak istediklerinde ise kendilerine engel olduğunu, çıkan tartışmada kendisini yaraladığını iddia etti. Olayla ilgili olarak adliyeye verilen İ.İ.T. ve Z.E. adlı kadınlar tutuklandı.

İstasyon Virajı civarındaki bir işyerinden hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle 18 yaşlarındaki Y.G. ve E.K. adlı şahıslarla, işyeri çalışanları olan 22 yaşındaki F.A., 19 yaşındaki V.G. ve 35 yaşındaki Y.K. arasında kavga çıktı. Y.G., bıçakla V.G.’yi elinden yaraladı.

Karakavak’ta da bir tartışma sırasında 50 yaşındaki E.Y.’yi bıçakla kolundan yaralayan ve alkollü olduğu da saptanan 47 yaşındaki C.T. gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız