SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alex YMS'ye İmzayı Attı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:41:53
Alex YMS'ye İmzayı Attı
A- A+ PAYLAŞ

Transferde hareketli günler geçiren Yeni Malatyaspor, Brezilyalı forvet oyuncusu Alex Dos Santos ile anlaşmaya vardı.

PTT 1. Lig için güçlü bir kadro kurmak isteyen Yeni Malatyaspor, hücum hattı için arayışlarını sürdürüyordu. Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı Adil Gevrek, yabancı oyuncu noktasında iyi oyuncularla görüştüklerini ve ses getirecek transferler yapacaklarını belirtmişti. 

Dos Santos ile görüşmelerini sürdüren Yeni Malatyaspor yönetimi,bu oyuncuyla anlaşmayı sağladı ve başkan Adil Gevrek'in ofisinde imzayı attırdı.

Futbola 2005 yılında Brezilya’nın köklü takımlarından Gremio’nun altyapısında başlayan Dos Santos, 3 sezon burada forma giydi.

Daha sonra 2008 yılında Sırbıstan ligi takımlarından Teleoptik’te profesyonel olan golcü oyuncu sırasıyla Romanya’da Vaslui, Brezilya’da Fluminense B, Internacional, Romanya’da Chiajna ve Cluj, Brezilya’nın Tombense ve América-RN, Romanya’nın Pandurii T.-Jiu ve Portekiz’in Moreirense takımlarında forma giydi.

1.82 boyunda ve sağ ayaklı olan Dos Santos, forvet bölgesinin dışında sağ ve sol açıkta zaman zaman görev alabiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız