SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ali Bey Önemli Bir Sima.."

0
Güncellendi - 2016-02-08 20:10:10
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na yeniden seçilen Ali Evren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan, katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde sivil toplum kuruluşlarına ayrı bir önem verdiklerini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulunda yeniden başkan seçilen Ali Evren’i ziyaret ederek, başarılar diledi. Başkan Gürkan, “Yeniden güven tazelediklerinden dolayı Ali Evren beyi tebrik ediyoruz. Görevinde başarılar diliyorum. Ali bey Malatya açısından, esnaflar açısından ve Esnaf ve Kefalet Kooperatifi açısından önemli bir sima. Kibarlığı, zarafeti ve nezaketi ile Malatya’daki esnaf camiası içerisinde sevgisinin temayüz ettiği nadir insanlardan bir tanesi. Bizler yerel yöneticiler olarak yön haritamızın ve yön pusulamızın belirlenmesinde katılımcı belediyecilik anlayışımız, birinci temel ilkemizdir. Biz belediyeyi yönetirken de sivil toplum örgütleri, sendikalar, esnaf odaları ve kooperatifleri olsun ve diğer sosyal taraflar, yerel kanaat önderlerimizle birlikte belediyenin iş ve işlemlerinin yönetilmesinde bize yol haritası ve yön pusulası olması noktasında onların görüş ve önerileri bizim için anlamlı ve manidardır. Sosyal tarafların zaman içerisinde görüş ve önerilerini alarak şehri daha yaşanabilir, huzurlu, çağdaş ve modern anlamda bir şehircilik anlayışına kavuşması noktasında birlikte gayret gösteriyoruz. İçinden geçtiğimiz bu dönemde sivil toplum örgütlerinin toplumun huzur ve güvenini tesis etme noktasındaki kararlı duruşları o memleketin huzur ve güvenini temin etme noktasında önemli bir argumandır. Şimdiye kadar sosyal taraflar üzerilerine düşeni en güzel bir şekilde yerine getirmişlerdir. Bu vesileyle Ali Evren’in şahsında tüm odalarımızı ve meslek kuruluşlarını tebrik ediyorum” dedi.

Ülkemizin bazı illerinde yaşanan terör olaylarına da değinen Başkan Gürkan, “Doğu ve Güneydoğudaki yaşadığımız hadiseleri yakinen takip ediyoruz. Oradaki sendika, sivil toplum örgütleri ve sosyal taraflar zamanında dik dursalardı, sosyal barışın ve toplumun entegrasyonu noktasındaki üzerine düşen sosyal sorumluluklarını yerine getirmiş olsalardı, sıkıntılar bugünkü had safhasına varmazdı. Ben inanıyorum ki devletimizin güvenlik güçleri de vatandaş ile teröristi ayırt ederek hukuk içerisinde mücadele ederek ülkemizde huzur ve güveni tekrar tesis edecektir” ifadelerini kullandı.

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli Belediye Başkanımızın Battalgazi’nin önceki dönemden beri sevdiğim kardeşim olarak bizlerle istişare eder. Sorunların çözümü için bizlerle zaman zaman bir araya gelir. Bu tutum ve davranışlarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • cd (8 yıl önce)
    bu kooperatifler odalar ne işe yarıyor bilen varmı
    0
    0
    Yanıtla