SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ali Cengiz' Akçadağ'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:20:02
'Ali Cengiz' Akçadağ'da
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'nın Akçadağ ilçesinde sahnelenen "Ali Cengiz Oyunu" öğrencilerin büyük beğenisini topladı.

Malatya Belediyesi ile Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik çerçevesinde, Malatya Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Akçadağ’da öğrenim gören öğrencilerle buluştu.

2 gün süren etkinlikte, Malatya Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sergilediği “Ali Cengiz Oyunu", Akçadağlı öğrencilerin büyük beğenisini kazandı.

Akçadağ Şehit Alper Güde Çok Programlı Lise’nin salonunda toplam 4 seans şeklinde sergilenen oyunu, yaklaşık 2 bin kişi izledi.

Oyunu ilçe protokolünün yanı sıra Akçadağ Lisesi, Ziya Gökalp Orta Okulu, Cumhuriyet İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Akçadağ YİBO, Başpınar İlkokulu ve Akçadağ İmam Hatip Lisesi'nden gelen öğrenciler izledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız