SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ali Karaca Milli Takım Kampında

0
Güncellendi - 2018-07-21 03:32:51
Ali Karaca Milli Takım Kampında
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanlığı görevini de yürüten Özel Sporcular Spor Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Ali Karaca, Down Sendromlular Futbol Milli Takımı kampında yer alıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında desteklediği, Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Riva'da kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Kasım ayında İtalya'da gerçekleşecek Down Sendromlular Avrupa Futsal Şampiyonası'na katılacak Milli Takım, hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştiriyor.

12 sporcunun yer aldığı kampta, Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanlığı görevini de yürüten Özel Sporcular Spor Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Ali Karaca'da bulunuyor.

Teknik Kadro gözetiminde günde çift idman ile çalışmalarına devam eden Milli Takımımızda takım içerisindeki uyum tam anlamı ile sağlanır iken  sporcular, hedefi Avrupa Şampiyonluğuna olarak açıkladı.

Profesyonel destekler alarak çalışmaları gerçekleştiren sporcular ile yakından ilgilenen teknik ekip saha içerisinde yapmaları gerek bilgileri sporculara tek tek aktarıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız