SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ali Sakal'ın Yeni Takımı

0
Güncellendi - 2016-07-19 16:25:47
Ali Sakal'ın Yeni Takımı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor ile olaylı bir ayrılık süreci yaşayan ön libero oyuncusu Ali Sakal, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı kırmızılılar, sezon sonunda sözleşmesi biten Ali Sakal ile devam etmeme kararı almış ve tecrübeli futbolcuyla yollar ayrılmıştı. Taraftarlar, Sakal ile yolların ayrılmasına tepki göstermiş, teknik direktör İrfan Buz ise bunun üzerine, “Ali Sakal geçen sene çok iyi top oynadı, iyi hizmetler verdi, bizde kendisini seviyoruz. Ailesel durumları oldu fedakârlık yaptı. Bizde kendisi için elimizden geleni yaptık. 2 senelik mukavelesi bitti. Mukavelesi devam ederken göndermedik. Devam etse karar verebiliriz. Transferleri belirli bir düzeye getirmek için karar almalısınız. Ali Sakal, 18-20 yaşında değil 30-31 yaşında tecrübeli bir arkadaşımız. O mevkide birkaç oyuncu olacak. Biz, burada futbolcunun önünü açıyoruz, farklı yerlerde oynayabilir. İmzaladık diyelim işler istediğimiz gibi gitmeyebilir. Hepimiz çıtayı yükseltmek istiyoruz. Başka bir olayın arkasına girmiyoruz. Elinden geleni yaptı, mukavelesi bitti.  Ali Sakal eğer başka bir takımla anlaşmaz ise yönetimle istişare yaparız. Kardeşimizi sokakta bırakacak halimiz yok, kucak açarız. Profesyonel bir futbolcu gider, farklı bir takımda da oynayabilir” açıklamasını yapmıştı.

Sakal, yaptığı görüşme sonrasında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor ile anlaşma sağladı. Karadeniz ekibi, tecrübeli futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Tecrübeli futbolcu, Gümüşhanespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu kaydederek, transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sakal, Gümüşhanespor’un hedeflerini iyi bildiğini belirterek, “İnşallah iki taraf için hayırlı olur. Gümüşhanespor’un hedeflerini çok iyi biliyorum. Bende elimden geldiğince takımıma katkı sağlamak için buradayım” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız