SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ali Yalvaç Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

Yalvaç ailesi mensuplarından 43 yaşındaki Ali Yalvaç (fotoğraftaki), tedavi görmekte olduğu İstanbul'da vefat etti.

Araştırmacı- Yazar Celal Yalvaç'ın yeğeni, Görüş Gazetesi sahibi Cevdet Barış, malatyahaber.com editörü İsmet Yalvaç, TV Malatya Genel Yayın Yönetmeni Bülent Yalvaç'ın dayıoğulları, Futbol yorumcusu Şenol Yalvaç'ın amcaoğlu, Ziya ve Faruk Yalvaç'ın kardeşleri, Haluk Yalvaç'ın ağabeyi, merhum Hüseyin Emin ve merhume Nadire Yalvaç'ın oğulları olan Ali Yalvaç, yaklaşık 10 gün önce beyin kanaması sonucu kaldırıldığı Samatya'daki İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde son 2 gündür yaşam destek cihazlarına bağlı olarak yaşatılıyordu.

Beyin ölümü gerçekleşen ve ailesi tarafından organları bağışlanan Ali Yalvaç'ın cenazesi Çarşamba sabahı uçakla Malatya'ya getirilecek.

Bekar olan 43 yaşındaki Ali Yalvaç'ın cenazesi, Çarşamba günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

KUTLUTÜRK'ÜN DAYISI..
Öte yandan Malatya'da günlük yayın yapan Yenigün Gazetesi ve Radyo Yenigün'ün sahibi Bülent Kutlutürk'ün dayısı ve aynı zamanda Dünya Bankası eski uzmanlarından Kasım Kutlutürk (59) vefat etti. Kutlutürk'ün cenazesi Akçadağ ilçesine bağlı Bayramuşağı köyünde toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız