SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alikanlılar'dan Oy İstedi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:15:21
Alikanlılar'dan Oy İstedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın, seçime sayılı günler kala dernek, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 

Yaklaşan 7 haziran seçimleri münasebetiyle sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Yalçın, Malatya'da temsil ettiği bilinç ve değerler açısından önemsediği Alikanlıların temsilini sağlayan Malatya Alikanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek desteklerini istedi.

Yalçın burada yaptığı konuşmasında, "Hem meslektaşım olması hasebiyle yıllarını, emeğini bu topluma veren, sadece kendi mensubiyetinde değil tüm Malatya'ya ciddi manada emek ve katkı veren, hekime erişimin zor olduğu günlerde en rahat erişebilirliği sağlayan değerli ağabeyim Dr. Zeynel Kayan'ı ziyaret ettik. Ben şahsımda kendisine, yönetim kurulu üyelerine ve bugüne kadar topluma değer açısından göstermiş oldukları faaliyetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Alikanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak demokrasiyi, seçimi önemsediklerini belirten Başkan Kayan,bu çerçevede yapılan faaliyetleri desteklediklerini,  Yalçın'ın ziyaretinin demokrasiye katkıda bulunduğu için kendileri açısından önemli olduğunu belirtti.

Kayan, Yalçın'ın ziyareti ve adaylığı hususunda görüş ve temennilerini "Daha öncede sevdiğim, tanıdığım Ali Yalçın beyin çalışmalarını dikkatle izliyorum. Demokrasinin Malatya'da gelişmesi için biz de desteğimizi sunacağız. Tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" sözleriyle ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız