SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alikaşifoğlu ve Özdemir Ailelerinin Acı Günü

A- A+ PAYLAŞ

Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığı'nda Kimyager olarak çalışan hemşehrimiz Birgül Özdemir (Alikaşifoğlu) vefat etti. Cenaze Ankara'da toprağa verildi.

Malatya'nın en eski avukatlarından Alaeddin Alikaşifoğlu'nun kızı, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB)'nin genel sekreteri ve 2004 seçimlerinde CHP'nin Malatya Belediye Başkan Adayı Avukat Mahmut Alikaşifoğlu'nun kız kardeşi, Doğanşehir eski belediye başkanı Cengiz Özdemir'in kardeşi olan helikopter pilotu emekli binbaşı ve TAİ Helikopter Test Pilotu Atilla Özdemir'in eşi, 2 çocuk annesi 47 yaşındaki Birgül Özdemir, geçtiğimiz yıl Haziran ayından beri tedavi gördüğü hastalıktan kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kemik iliğinden kaynaklanan bir kan hastalığı olan "Multiple Miyeloma" teşhisiyle Hacettepe ve Ankara Üniversitesi hastanelerinde tedavi gören Birgül Özdemir'in tedavisi evinde sürdürülmekte iken ani bir kriz sonucu vefat ettiği öğrenildi.

Birgül Özdemir için ilk tören; eşi emekli Kara Pilot Binbaşı Atilla Özdemir'in devre arkadaşlarının oluşturduğu Kara Harp Okulu 81 Mezunları Derneği'nin organizesiyle Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)'nde yapıldı.

Birgül Özdemir'in cenazesi daha sonra, Ankara Gölbaşı Mezarlığı Camii'ne götürüldü ve kılınan cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze törenine Birgül Özdemir'in ailesi ve yakınları, milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ve Muharrem Kılıç, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, TAİ Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanları, Adli Tıp Kurumu yönetici ve çalışanları, eski milletvekili Mustafa Yılmaz, Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı Ekrem Dernek, Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Faruk Yeşilyurt, Malatyaspor eski başkanlarından işadamı Nurettin Soykan, İstanbul ve Ankara'daki Malatyalı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, ilçe derneklerinin yöneticileri ve temsilcileri ile çok sayıda Malatyalı katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız