SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Alın Teri En Yüce Değer"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:51:06
A- A+ PAYLAŞ

Vatan Partisi milletvekili adayları 1 Mayıs dolayısıyla sanayi çalışanlarını ziyaret etti.

Vatan Partisi'nin bu etkinliğe ilişkin basın bülteni şöyle:

"Vatan Partisi Malatya ‘ da 1 Mayıs İşçi ve Emekçi bayramını Malatya sanayi çalışanlarını ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Vatan partisi Malatya Milletvekili adayları Adnan Türkkan, Abdullah Işıkgil, Melek Doğan ve Osman Özbay İşçi ve Emekçi Bayramı olan 1 Mayıs’ta kalabalık bir toplulukla Malatya oto sanayi sitelerini dolaşarak çalışanlara karanfil dağıttı. Sanayi sakinleri ve çalışanları dertlerini Vatan Partisi milletvekillerine anlattılar. 1. Sıra milletvekili adayı Adnan Türkkan “ 1 Mayıs’ta alanlarda emekçilerimiz göremiyoruz. İşçinin bayramı olan 1 Mayıs’ta tüm emekçilerimiz çalışıyor. Biz de alanda olmaktansa emekçilerimizi çalışma yerlerinde ziyaret edip bayramlarını kutlamak istedik. Alın teri en yüce değerimizdir. Kendi bayramında dahi çalışmak zorunda kalan emekçilerimiz Vatan Partisi iktidarında bayramlarını rahatça özgürce ve hep birlikte alanlarda kutlayacaktır. “ şeklinde konuştu. Vatan Partisi’ni çok sıcak karşılayan sanayi esnafı  “ İçinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıdan dolayı tatil demeden, bayram demeden her gün çalışmak zorunda kalıyoruz. İsteğimiz Bağkur primlerinin ucuzlaması, sırtımızdaki vergi yükünün düşürülmesi, çırağımıza ustamıza ve çalışanımıza gönül rahatlığı ile dolgun maaş verilmesi. Emeğin değerini bulduğu bir ülkede yaşamak istiyoruz. Bugün bayramımız ama bizler çalışmak zorundayız “ dedi ve ekledi “ bugün bizi ziyaret eden unutmayan Vatan Partisi’ne çok teşekkür ederiz. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız