SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alişan AVM'de Hayranlarıyla Buluştu

0
Güncellendi - 2016-01-24 19:11:37
Alişan AVM'de Hayranlarıyla Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

Ses sanatçısı Alişan, Malatya Park AVM'de düzenlenen çekiliş ve imza gününde hayranlarıyla buluştu. Programda beğenilen şarkılarını seslendiren Alişan, hayranlarına ve Malatyalılara unutulmaz bir gün yaşatırken sempatik tavırlarıyla da sevenlerine kahkaha dolu dakikalar yaşattı.

Alişan'ın mini konserinin ardından Malatya Park'ta Alişan'ın da katılımıyla çekiliş yapıldı. Yapılan çekiliş sonunda Arda Öğretim isimli talihli, bir adet Ford Fiesta marka arabanın sahibi olurken 6 kişi de İPhone 6S marka cep telefonu kazandı.

Çekiliş programının ardından Alişan, imza gününde hayranlarıyla sohbet edip bol bol imza dağıtırken sevenlerinin fotoğraf çekme isteğini de geri çevirmedi.

Katılımın son derece yoğun olduğu imza günü yaklaşık 1.5 saat sürerken ünlü şarkıcı sevenlerinin alkışları eşliğinde AVM'den ayrıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız