SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alışılmışlar Gibi Olmayacak

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig'in yeni takımlarından Malatya Belediyespor (Yeni Malatyaspor)'da Kulüp Divanı 2. Başkanı Naci Şavata, gerçekleştirilecek kongre hakkında bilgiler verdi.

Şavata, kongreyle birlikte Malatya'da yeni bir sürecinde başladığını ifade ederek, "Yeni Malatya Spor kongresiyle Malatya'da yeni bir süreç başlıyor. Malatya'da ilk defa iki kongre yapılacak. Bunlardan birincisi Pazar günü İl Özel İdare Toplantı Salonunda saat 10.00'da yapılacak olan mali kongre. Ne konuşulacaksa bu kongrede konuşulacak. Bu kongreden sonra 2. kongrede başkan adayları 10'ar dakika konuşulacak. 10 gün kala adayların listelerini vermesi gerekiyor. En az 5 gün önceden adaylıklar duyurulacak. Son gün aday olma yok. Kulüp divanından ve sicil kurulundan onay almamış kişilerin, son gün aday olma gibi bir durumları söz konusu olmayacak. Bu sene Yeni Malatya Spor kongre yapmadığı için geçen kurulda üye olan arkadaşlar oy kullanacaklar. Biliyorsunuz üyeleri Mart ve Nisan aylarında kulübe üye yapıyoruz. Tüzük tasdik olmadığı için bu sene üye kabulü yapılmadı. Onlarda kabul edildikten sonra bir yıl bekleyecekler. Böylece genel kurullarımız sağlıklı şekilde devam edecektir" dedi.

Şavata, ayrıca şunları kaydetti:
"Mali Kongre'de 5 kurulun raporu okunacak. Geçen yapılan kongrede bir bütçe hazırlamıştık, bu bütçe görüşülecek. Arkasından konuşmalar bittikten sonra 2010-2011 sezonunun tahmini bütçesi gelecek. Bunlar yapılmazsa harcama yetkileri olmaz. Hedefleri nedir, bütçe nedir? Bu görüşülecek. Yeni Malatya Spor'a giriş için giriş aidatı alacağız. Bu da 100 TL'den aşağı olmayacak. Ne konuşulacaksa bu kongrede konuşulacak. Seçim kongresinde başkan adayları hariç kimsenin konuşma yetkisi yok. Tamamen ikinci kongrede seçim yapılacak. Her şey 15 gün önceden konuşulacak. Seçilen arkadaşlar seçildiği andan itibaren yıpranmasınlar diye bunu yapacağız"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız