SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alkışlar Nurettin'e..

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:45:11
Alkışlar Nurettin'e..
A- A+ PAYLAŞ

Futbol nedir? sorusuna birçok cevap bulabilirsiniz. Kimileri dünyadaki en popüler spor olduğunu, kimileri dünyanın en pahalı sporu olarak tarif eder.

Futbol , sadece skora dayalı bir spor dalı değildir. Milyonları ekranlara kilitleyen, izleyenlere büyük bir keyif veren bu spor dalı olan futbol, verdiği mesajlar nedeniyle çok sevilmektedir. Çünkü futbol, izleyici kitlesi itibariyle verilecek olan mesajların en iyi şekilde algılanacağı ve görülebileceği bir yoldur.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grubun 10. haftasında Malatya Yeşilyurtspor, Yeşiltepe Stadı'nda grubun lideri Elaziz Belediyespor'u konuk etti. Kırmızı kartın çıktığı, bir topun direkten döndüğü, penaltının kaçtığı, bir golün sayılmadığı ve toplam 4 golün atıldığı karşılaşmayı izleyenler büyük keyif aldı. Ama maçtan sonra konuşulan bu olmadı. Devre arasında öyle bir kare vardı ki, herkese futbol dersi verdi.

Bir kişi eksik oynayan Elaziz Belediyespor'da oyuna ilk yarıda giren Doğancan Akkaya talihsiz bir sakatlık yaşadı. İlk yarının bitiş düdüğü sonrası arkadaşının yardımıyla soyunma odasına gitmeye çalışan Doğancan'ın yaşadığı acı gözlerinden görülebiliyordu. Hakemin ilk yarının bitiş düdüğünü çalmasıyla birlikte soyunma odasına yönelen Malatya Yeşilyurtsporlu futbolcu Nurettin Doğan, ilk önce Doğancan'ın yanına giderek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yürümekte güçlük çeken Doğancan'a geçmiş olsun dileklerini ileten Nurettin, daha sonra arkadaşını kucaklayarak, soyunma odasına gitmesine yardımcı oldu.

Nurettin Doğan'ın bu hareketi hem kendi taraftarlarından hem de rakip taraftarlardan büyük alkış aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız