SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alkışlar Zeliha Teyze'ye..

0
Güncellendi - 2016-02-05 16:27:36
Alkışlar Zeliha Teyze'ye..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yapılan Erkekler Salon Hokeyi 1. Lig müsabakaları sona erdi. 5 gün süren müsabakalar sonunda Nizip Belediye Spor Kulübü ile Muğla Gençlik Spor Kulübü, Süper Lige yükseldi.

Türkiye Hokey Federasyonu'nun (THF) 2016 yılı faaliyet programında yer alan Erkekler Salon Hokeyi 1. Lig müsabakaları sona erdi. Yeşiltepe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalar sonunda Nizip Belediye Spor Kulübü ile Muğla Gençlik Spor Kulübü, Süper Lige yükseldi. Müsabakalarda sonunda, 06 Turkuaz Spor Kulübü ile Tempo 80 takımları ise 2. Lige düştü.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR KUPALARINI ALDI

Erkekler Salon Hokeyi 1. Lig müsabakalarının sona ermesin ardından Yeşiltepe Spor Salonu'nda kupa, madalya ve ödül töreni düzenlendi.

991f13f9-3bdd-4a09-b56e-02d670d36ca7Törene; Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, kaymakamlar, siyasi partilerin temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, federasyon yetkilileri, spor kulüplerinin idareci, antrenör ve sporcuları katıldı.

Müsabakalar sonucunda birinciliği Muğla Gençlik Spor Kulübü elde ederken, ikinci Nizip Belediye Spor Kulübü, üçüncü ise Kahramanmaraş Hokey Spor Kulübü oldu. Takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Ayrıca müsabakalarda gol kralı ödülünü Nizip Belediye Spor Kulübü'nden Şihey Avcı aldı. En iyi oyuncu ödülüne Nizip Belediye Spor Kulübü'nden Sıtkı Sevinç layık görüldü. En iyi kaleci ödülünü ise Muğla Gençlik Spor Kulübü'nden Abdulsamet Alataş aldı.

"BÜTÜN TAKIMLARIMIZI KUTLUYORUZ"

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, "Güzel ülkemizin değişik illerinden lig müsabakalarına katılan değerli sporcularımızı kutluyorum. Onları Malatya'da ağırlamaktan büyük gurur duyduk. Bu faaliyetin ilimizde düzenlenmesinde emeği geçen Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan ile federasyon yetkililerine teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, önemli olan herhangi bir spor kulübünde faaliyette bulunmak. Burada dereceye giren takımları kutluyoruz. Ancak bizim için her takım aynı sevgiye layıktır" dedi.

Törende ayrıca Vali Kamçı'ya üzerinde isminin yazılı olduğu 44 ve 61 numaralı iki tane hokey milli takım forması da hediye edildi.

Törenin sonunda, müsabakaların Malatya'da düzenlenmesinde emeği geçen kamu kurum ve kuruluşlar ile iş adamlarına plaket takdim edildi.

EN BÜYÜK ALKIŞI ZELİHA TEYZE ALDI

Düzenlenen töreden en büyük alkışı Nizip Belediyespor Kulübü'nün idareciliğini yapan 65 yaşındaki Zeliha Çılkız aldı.

Takımla birlikte Malatya'ya gelen ve lig maçı heyecanını yakından hisseden Zeliha Teyze, takımının Süper Lige yükselmesini kutladı. Kupa ve madalyasını alan Çılkız, Vali Kamçı ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız