SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alkışlarla Uğurladılar

A- A+ PAYLAŞ

Amasya Valiliğine tayini çıkması nedeni ile veda ziyaretlerine başlayan Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığını ziyaret etti.Malatya SMMMO Yönetim Kurulu ve oda üyesi meslek mensuplarının hazır bulunduğu ziyarette duygu anlar yaşandı.

Ziyarette konuşan Vali Daşöz, memuriyetin doğası gereği görev değişikliklerinin olduğunu ayrılıkların zor olsa da dostlukların kalıcı olduğunu zenginliğin ya da servetin maddi olduğu kadar manevi olarak da öneminin olduğu belirterek, "Malatya’da görev yaptığım süre içinde önemli dostluklar kazandım benim için en büyük servet budur" dedi.

Malatya SMMMO'yu bir meslek kuruluşu olarak çok önemsediğini devlet ile vatandaş arasında kamu görevi gördüklerini ifade eden Vali Daşöz, "Ülkenin ve Malatya’nın gerek ekonomik gerek sosyal birçok sorunu karşısında göstermiş olduğu duyarlılıklar ve sosyal sorumluluğu ile çalışmalarından dolayı Başkan Bahadır Altaş'ı kutluyorum. Özellikle Malatyasporun kayyum sürecinde görev alması ve tarihi bir süreci en olumlu şekilde sonuçlanmasında etkin olması çok önemliydi. Görevde olduğum sürede Malatya da olmaktan sizlerle tanışmaktan ve bu ülkeye ve şehre hizmet etmekten her zaman onur duydum. Sizlerde bana hakkınızı helal edin." diye konuştu.

Ziyarette konuşan Bahadır Altaş ise dostlukların en zor yanının ayrılıklar olduğunu belirterek ziyaretin kendilerini duygulandırdığını belirtti ve "Bizler hem meslek mensupları olarak hem de Malatya olarak yapmış olduğunuz hizmetleri unutmayacağız. İnanıyoruz ki yeni görev yerinizde çok daha güzel başarılara imza atacaksınız" dedi.

Ziyaret sonunda Oda başkanı Bahadır Altaş tarafında Vali Daşöz’e bir plaket sunuldu. Daşöz, alkışlar arasında Malatya SMMMO’dan ayrıldı.

TSO'YU ZİYARET..
Vali Halil İbrahim Daşöz, veda ziyaretleri programı çerçevesinde Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) da ziyaret etti.

1 Temmuz sabahı Malatya'dan ayrılacak olan Vali Daşöz'ün MTSO'yu ziyaretinde konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Malatya'nın bütün sanayici ve ticaretiyle ilgili bizleri yalnız bırakmadınız. Bizlere destek oldunuz. Devletle özel sektörün birleşmesi noktasında örnekler sergilediniz. Yeni görev yerinizin hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

MTSO Meclis Başkanı Sami Payza ve yönetim kurulu yelerinin de bulunduğu ziyarette konuşan Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz ise, "Bir şehrin ileriye gitmesi, o şehirdeki, bütün unsurların, dinamik unsurlarının el birliği yapması, aynı hedefe kilitlenmeleri, birbirlerine güven duymaları, birbirlerinin eksiklerini tamamlama şartlarına bağlıdır. Malatya'da hüsnü kabuller gördük. Uyumlu çalıştık. Marka şehir adayı Malatya, büyümeyi girişimci müteşebbisler sayesinde sağlayacaktır. Biz de bu şehre katkı sağlamaya çalıştık. Neler yapıp yapamadığımızın takdiri saygıdeğer Malatya halkıdır" ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Vali Daşöz'e el dokuması halı hediye edildi.

ESKKK VE ESOB'DA..
Daşöz, veda ziyareti kapsamında Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (ESOB) ve Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri’ni de ziyaret etti.

Veda ziyaretinin ilk bölümünü ESOB’a yapan Vali Daşöz’ü başkan Şevket Keskin ve birliğe bağlı odaların başkan ve temsilcileri karşıladı. Vali Daşöz; yaptığı konuşmada özetle “Görev sürem içerisinde kul hakkı yememeye özen gösterdim. Kul hakkı sadece maddi anlamda değildir. İstisnasız tüm kişi ve kurumlara aynı mesafede oldum. Malatya’da önemli dostluklar edindim.” dedi.

ESOB başkanı Şevket Keskin’de “Sayın Valimiz, görev süresi içerisinde biz esnaflara kapılarını hep açık tutmuştur. Bizlerin hür türlü sorununa koşmuştur. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. Karşılıklı yapılan sohbetlerden sonra ziyaretin bu bölümü sona erdi.

ESKKK’da başkan Ali Evren ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Daşöz’e yaptığı hizmetlerin anısına armağanlar verildi. Vali Daşöz, yaptığı konuşmada özetle “Esnaflar, toplumun çimentosudur. Ülkesini seven bir camiadır. Bunun en iyi örneğini ESOB ve ESKKK’da görüyoruz. Her iki kuruluşu da bir vücut olarak gördük.” dedi. ESKKK başkanı Evren de yaptığı kısa konuşmada “Görev yaptığınız süre içerisinde esnaf camiamızla yet vücut oldunuz. Hiç ayrım gözetmediniz. Her zaman kapınızı açık tuttunuz. Sizlere teşekkür ediyor, yeni görev yerinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız