SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alkol Aldıktan Sonra

A- A+ PAYLAŞ

İki ayrı olayda, iki kadının alkol aldıktan sonra intihara kalkıştıkları ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındıkları öğrenildi.

Polisten edinilen bilgiye göre; Hamidiye Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki F.Ö. adlı kadın, bin anlık bunalım sonucu, alkolün de etkisiyle çeşitli haplardan 15-20 adet yutarak intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

Hanımınçiftliği’nde oturan 29 yaşındaki S.U. adlı kadın da, alkol aldıktan sonra bunalım sonucu cam parçası ile bileklerini kesmek suretiyle intihar girişiminde bulunduğu gerekçesiyle tedavi altına alındı.

DİĞER OLAYLAR..
Zaviye Mahallesi’nde 24 yaşındaki E.B. adlı bayan, ilaç zehirlenmesi sonucu hastaneye kaldırılırken, intihar amacının olmadığını, baş ağrısı nedeniyle ağrı kesiciyi fazla alınca zehirlendiğini söyledi.

K.Mustafapaşa Mahallesi’nde de 40 yaşındaki M.K. adlı kadının, rahatsızlığı nedeniyle 3-4 adet hap alınca zehirlendiği, hastaneye giderek tedavisini yaptırdığı, intihar amacının olmadığını söylediği öğrenildi.

Nuriye Mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki M.K. adlı kız, intihar girişiminde bulunduğu gerekçesiyle hastaneye kaldırılırken, o da, baş ağrısı nedeniyle fazla ilaç yutunca zehirlendiğini öne sürdü.

K.Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki E.B. adlı kadın, bunalım sonucu fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştıktan sonra, pişman olunca hastaneye giderek tedavisini yaptırdı.

Arguvan ilçesinde hap yutmak suretiyle intihar girişiminde bulunan 16 yaşındaki O.Ş. adlı genç, ilçedeki ilk müdahalenin ardından Malatya’da tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız