SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alkollü Kaçış!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da alkollü sürücünün polis ekiplerinden kaçışı tüm detayları ile birlikte MOBESE kamerasıyla çekilerek, kısa metrajlı film haline getirildi.

Alınan bilgilere göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü, polis ekiplerinden kaçan alkollü sürücünün yakalanmasına kadar olan süreci MOBESE kamerasıyla kayıt altına alarak, "Alkol sizi durdurmadan, biz sizi durduralım" adıyla kısa metrajlı film haline getirildi.

Emniyet Foto film tarafından MOBESE kayıtları alınarak kısa film haline getirilen olay, Malatya merkez eğlence merkezlerinin bulunduğu Cezmi Kartay Caddesinde sürücüsü alkollü olan 4 kişinin bindiği aracı MOBESE'den takip eden Emniyet Haber Merkezi'nin Asayiş Şubesi ekiplerine aracı anons etmesiyle başlıyor. Emniyet Haber Merkezi, aracı MOBESE üzerinden takip ederek, geçtiği noktaları sürekli ekiplere anons ediyor.

Şehir merkezinden hızla çıkan şüpheli araç, Dede Korkut Kavşağı'na hızla girerek dirift yaptı. Bu esnada arkadan takip eden polis ekibi aracıda kavşağa gelerek aracı yeniden takip etmeye başladı.

Yakın takibe alınan şüpheli araç için Emniyet Haber Merkezi, "Şahıslar alkollü duyarlı olun" anonsunu yaptı. Araç, kısa süre sonra Viraj Kavşağı'na yakın mesafede trafik ekiplerince durduruldu. Olay yerine Asayiş ekipleri de yönlendirildi.

Film, Kurtlar vadisi müziği ile başlayıp, Görevimiz Tehlike filminin müziğe ile renklendiriliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız