SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alkollü Sürücü Çarptı, Ağır Yaraladı

0
Güncellendi - 2016-05-29 03:36:33
Alkollü Sürücü Çarptı, Ağır Yaraladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da alkolü otomobil sürücüsünün çarptığı 1 kişi ağır yaralandı. Kaza sonrasında saldırıya uğrayan sürücü kaçtı, ardından polise sığındı.

Kaza, İlyas Mahallesi Yeniyol Caddesi üzerinde meydan geldi. İddiaya göre; A.K.  idaresindeki 02 KE 415 plakalı otomobil ile seyir halinde iken yolun kenarında yaya olarak yürümekte olan N.Y. (53) yaşındaki şahsa çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan N.Y:, aracın ön camına yapıştı ve ağır yaralandı.

Kaza yerien gelen ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan N.Y. yapılan ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.  Yaralı şahsın hayati tehlikesi devam ediyor.

Kaza  yerine gelen yaralı şahsın yakınları ve mahalle sakinlerinin araca ve sürücüsü A.K.’ye kaldırdığı, A.K.’nın kaçarak mahalle arasında izini kaybettirdiği ve daha sonra polisi arayarak teslim olduğu öğrenilirken, hastaneye götürülerek muayenesi yapılan A.K.’nin alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

f1

f2

f3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • CoşkunSigorta (7 yıl önce)
    Bu alkolden ne anlıyorlar bilmiyorum :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Oto Kiralama (7 yıl önce)
    Alkolsuz sürücü, hayatına önem veren sürücü rentacarsmalatya.com olarak- Alkolsuz hayat diyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (7 yıl önce)
    Buna kısas uygulamak lazım o arabayla aynı suratla çarpacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Sağır sultan (7 yıl önce)
    Alkollü araç kullanılmayacağını bilmeyen zıkkımın kökünü içsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural (7 yıl önce)
    Yaralanan şahıs arkadaşımızdı allah şifa versin o kadar denetim var okadar polisimiz var ama şu alkolü araç kullanmaktan vazgecemediniz nolacak şimdi cezası çok agir olmalıdır ki dahada kimse cesaret edemesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • acar (7 yıl önce)
    Alkolün verdiği zararları bile bile ve bu şekilde araç kullanmak bence bir insanlık suçudur ve cezas ağır olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (7 yıl önce)
    20 YIL YATIRSINLAR HELE DAHA ALKOLLÜ ARAÇ KULLANAN OLUYORMU
    0
    0
    Yanıtla