SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah Daim Etsin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:07:21
A- A+ PAYLAŞ

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yürüyüş düzenleyenlere, "Cumhuriyet Bayramımızın 92. yıl dönümünde 1 kilometre uzunluğundaki Türk bayrağımızla şuanda tüm Türkiye'ye, tüm dünyaya bir mesaj veriyorsunuz. Bu mesaj tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet mesajıdır" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen geçit töreninin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çeşitli sivil toplum kuruluşları öncülüğünde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne "Cumhuriyet Yürüyüşü" düzenlendi. Çiftlik Kavşağı'nda toplanan 10 bin kişilik grup, ellerindeki Türk bayraklarıyla Külliye'nin önüne yürüdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sırada Külliye'nin balkonuna çıkarak gençlere hitap etti. Cumhuriyet Bayramının 92. yıl dönümünü kutlayan Erdoğan, "Unutmayın tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışıyla 2023 sonrasında istikrar ve güven içerisinde dünyanın ilk on ülkesi arasında olma hedefiyle yürüyoruz. Bu yürüyüşümüz bir birlik yürüyüşüdür, beraberlik yürüyüşüdür, kardeşlik yürüyüşüdür ve hep birlikte Türkiye yürüyüşüdür. Sizleri kutluyorum, tebrik ediyorum. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" dedi.

Bu sırada gençler, "Osmanlı torunu Tayyip Erdoğan" sloganları attı.

"ALLAH KARDEŞLİĞİMİZİ DAİM ETSİN"

"Cumhuriyet Bayramımızın 92. yıl dönümünde bu kardeşlik, birlik, beraberlik tablosunu ben de en iç duygularla selamlıyorum" diyen Erdoğan, gençleri tebrik ederek, "Allah bugünlerimizi daim etsin, bu kardeşliğimizi daim etsin" dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Bayramımız kutlu olsun, geleceğimiz aydınlık olsun. Ortaya koyduğunuz bu birlik, beraberlik ve kardeşlik tablosunu bizler de Beştepe Cumhurbaşkanlığı makamından en kalbi duygularla selamlıyoruz. Sağolun, varolun. Cumhuriyet Bayramımızın 92. yıl dönümünde 1 kilometre uzunluğundaki Türk bayrağımızla şuanda tüm Türkiye'ye, tüm dünyaya bir mesaj veriyorsunuz. Bu mesaj tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet mesajıdır. Tebrik ediyorum sizleri, kutluyorum sizleri gençler.

Tüm gençliğimize sesleniyorum: Türküyle Kürdüyle Lazıyla Çerkeziyle Romanıyla Zazasıyla Boşnağıyla Arnavuduyla Gürcüsüyle 78 milyonun tüm gençliğine özellikle Ankara'nın kalbi şükranlarımızı bildiriyoruz. Bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. İnanıyorum ki bizi bölmek isteyenlere karşı şu yürüyüşünüz bir sevgi yürüyüşüdür, bir birlik yürüyüşüdür, beraberlik yürüyüşüdür. Kutluyorum sizi gençler, sağ olun, var olun."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız