SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Allah Korusun' Kavşağı!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:37:20
'Allah Korusun' Kavşağı!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya kent merkezi ile Çırmıhtı (eski Yeşilyurt ilçe merkezi) arasında bağlantıyı sağlayan İsmet Paşa Caddesi'ne Fahri Kayahan Bulvarı, Güney Kuşak Yolu ile Hasanbey Caddesi bağlantılı yolların bulunduğu kavşakların, yoğun araç trafiğine rağmen hala düzenlenememiş olması, trafik güvenliği açısından tehdit yaratıyor.

Kuyuönü Mezarlığı üzerinden geçen Güney Kuşak Yolu'nun da Fahri Kayahan Bulvarı ve İsmet Paşa Caddesi ile buluştuğu büyük kavşak, burayı kullanan araç sürücülerinin yanı sıra yayaların can ve mal güvenliği açısından tehlike oluşturmasına karşın, köklü bir düzenleme yapmak yerine trafik işaret çubuklarıyla idare edilmeye çalışılıyor. Işıklı sinyalizasyon sisteminin de bulunmadığı kavşağın, mevcut durumuyla standartlara uygun olmadığı, bu kavşağın bir an önce tüm kaza tehdidini ortadan kaldıracak şekilde düzenlenmesi gerektiği belirtiliyor.

Yine Hasanbey Caddesi'nin, bir tali yol ile İsmet Paşa Caddesi'ne bağlandığı, üstte belirtilen kavşağa Çırmıhtı yönünde 200 metre mesafedeki bir diğer kavşakta da güvenli trafik için düzenleme olmaması tepkilere yolaçıyor.

Kalabalık bir yerleşimin olduğu, trafiğin her geçen gün daha da yoğunlaştığı bölgedeki kavşak düzenlemelerinin bir an önce yapılarak, "Büyükşehir" ünvanı taşıyan bir şehre yakışır hale getirilmesi gerektiği ifade ediliyor.

FOTOĞRAFLAR: Fahri Kayahan Bulvarı ile Güney Kuşak Yolu'nun İsmet Paşa Caddesi ile kesiştiği kavşağın değişik açılardan görüntülerinin yanı sıra, bölgenin krokisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız