SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Allah Kurtarsın!.. 0-2

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Ankaraspor'a kendi sahasında 2-0 yenilerek, küme düşmeme mücadelesinde çok büyük bir avantaj daha yitirdi. Hakem, ilk yarıda göstermediği kartlarla, maça damga vuran isimlerdendi. Malatyaspor'un küme düşmeme mücadelesindeki rakipleri Diyarbakırspor ve Rizespor ise, deplasmanda mucizevi skorlara imza atıp, maçlarını kazandılar.. Maç öncesi Malatya’ya yağan yağmur İnönü Stadı zeminini ıslattı. PAF takımlar maçı 1-1 berabere sonuçlandı.

HAKEMLER: Bülent Demirlek, Adil Sinem, Ömer Faruk Yeşil, 4. hakem Cem Deda.

MALATYASPOR: Bora Körk, Ömer Erdoğan, Evren Turhan, Mustafa Özkan, Zdenek Senkerik, Toth Balazs (Dk.71 Homola), Emrah Eren, Mert Korkmaz, Volkan Bekiroğlu, Hakan Söyler (Dk.54 Serkan Bensol), Sertan Eser (Dk. 37 Bilal).

YEDEKLER: Taylan Aydoğan, Tomas Michalek, Bilal Kısa, Sebastian Johansson, Serdal Boyraz, Jiri Homola, Serkan Bensol.

ANKARASPOR: Dragoslav Jevric, Adam Petrous, Ramazan Tunç, Musa Büyük (Dk. 85 Batak), Erman Özgür, Mustafa Sarp (Dk 62 Özgür), Ersen Martin, Cem Yanık, Jaba (Dk 46 Murat Erdoğan), Wederson, Hürriyet Güçer.

YEDEKLER: Faruk Gürsoy, Radoslav Batak, Murat Erdoğan, Dos Santos, Özgür Bayer, Emre Aktaş, Mustafa Yalçınkaya.

SARI KARTLAR: Jaba, Ersen Martin, Jevric (Ankaraspor), Emrah (Malatyaspor).

GOLLER: Dakika 3 Erman Özgür, Dakika 81 Ersen Martin (Ankaraspor).

MAÇTAN DAKİKALAR..
Konuk takım maça baskılı başladı ve 3. dakikada golü buldu. Wederson’un kullandığı korner atışı savunmadan açıldı, ceza sahası dışında Erman Özgür bekletmeden sol ayağıyla Bora’nın sağına yollayıp takımını 1-0 öne geçirdi.

8. dakikada Toth Balazs’ın ortasına Jevric müdahale etti, top ceza alanı önüne kadar açıldı, kalecinin kalesinde olmadığı pozisyonda Evren bekletmeden gelişine vurdu, top az farkla yandan dışarı çıktı.

17. dakikada ceza alanı içinde top Cem Yanık’ın eliyle buluştu. Malatyaspor penaltı beklerken, hakem devam işareti verdi.

32. dakikada Wederson’un uzaklaştıramadığı topu kapan Evren, çapraz pozisyonda ceza alanına sokulup vurdu, Jevric uçarak topu yumrukladı.

33. dakikada Hakan Söyler, savunmanın arkasına sarkan Mustafa Özkan’ı kaçırdı. Ancak top hızlı olunca Malatyaspor mutlak bir pozisyondan oldu.

39. dakikada Senkerik kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vurmakta geç kalınca açıyı daraltan Jevric mutlak golü engelledi.

43. dakikada Bilal’ın çaprazdan attığı şut sonuç getirmedi.

55.dakikada Toth Balazs’ın ortasına Mustafa Özkan yükseldi, topu kafayla yere çarptırıp vurdu, top üstten dışarı çıktı.

57. dakikada kurulan Malatyaspor baskısında en son Evren yatarak vurdu, iyi yer tutan Jevric golü önledi.

60. dakikada Ersen Martin, Cem Yanık’ın altı pas ağzına kadar inerek getirdiği topa vurmak istedi, araya giren Bora gole izin vermedi.

73. dakikada Emrah’ın ortasında önce Mustafa kafayla vurdu, kaleciden döndü, Senkerik tamamladı, top yan direkten geri geldi.

81. dakikada konuk takım farkı ikiye çıkardı. Musa Büyük’ün hazırladığı pozisyonda Ersen Martin ceza alanı önünden plase vurup golünü attı.

83. dakikada Senkerik bomboş durumda 2 kez vurdu, birincisi kaleciden döndü, ikincisini savunma kornerle önledi.

84. dakikada Homola kaleye 2 metreden kafayı vurup topu dışarı attı.

Karşılaşma Malatyaspor'un 2-0 mağlubiyetiyle son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız