SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah Mükafatını Verecektir"

0
Güncellendi - 2016-11-14 02:27:29
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Murat Akça, Eskişehirspor deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini ifade etti.

Akça, ligde her maçın zorlu olduğunu kaydederek, “Her hafta olduğu gibi Eskişehirspor maçı da zor olacak. Bizim gözümüzde oynanmamış her maç zordur. Zorlu periyot olarak değil, her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Dört günlük iznin ardından çalışmalarımıza başladık. İyi hazırlanıp, Eskişehirspor deplasmanından galibiyetle geleceğiz” dedi.

Göreve hazır olduğunu dile getiren genç oyuncu, şunları söyledi:

“Ligde geride kalan 10 haftada hocamız sonradan görev verdi, iki kupa maçında oynadım. Antrenmanlardaki çalışmamdan memnunum. Fiziksel ve kondisyon olarak iyiyim. Tabi ben formayı bekliyorum. Şuanda takımda iyi gidiyor. İnşallah takım iyi gider de forma gelmez. Her hafta kazanırız. Ben de görev verilirse her an için hazırım.”

“İYİ VE DOĞRU ÇALIŞIRSAK, ALLAH BİZE MÜKÂFATINI VERECEKTİR”

Akça, futbolcular olarak şampiyonluk kelimesini kullanmadıklarını ifade ederek, “Antrenmanlarda çok iyi çalışıyoruz. Fizik olarak iyiyiz, taktik olarak çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Bunların ziyadesinde ne kadar iyi çalışırsan çalış, ne kadar kondisyon yüklersen yükle eğer kalbinde inanç yoksa, eğer o inancı sahaya yansıtamıyorsan, o coşkuyu sahada veremiyorsan, hangi hoca gelirse gelsin başarılı olman imkansız. Bizim takımın başarısının sırrı da bu çünkü kazanma coşkusu var. Ben şampiyonluk kelimesinden de çok fazla söz etmek istemiyorum. Biz hafta hafta bakıyoruz. Kimse bizden şampiyonluk beklemesin. Biz her hafta her maçımızı kazanmak istiyoruz. Ondan sonra ne durumda olduğumuza bakacağız. Şuanda bütün ipler bizim elimizde, her hafta kazanırsak hedefe ulaşırız. Biz arkadaşlarla aramızda şampiyonluğun ‘ş’ harfini bile konuşmuyoruz. Biz sadece bu hafta Ümraniyespor’u ya da Eskişehirspor’u nasıl yeneriz? Hangi zaafları var? Bunları konuşup, o maçlara iyi konsantre oluyoruz. Bu hafta 22, diğer hafta 25, sonra 28, sonra 31 derken bu şekilde gideceğiz. İyi çalışırsak, doğru çalışırsak Allah’ta bunun mükâfatını verecektir” şeklinde konuştu.

“AKIMI HANIM BAŞLATTI”

Takımdaki saç ve sakal boyama akıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Akça, ““Ben aslında ilk gittiğimde beyaz renk olmasını istedim ama kuaför ‘ilk iki hafta sarı olabilir’ dedi. İki hafta sarı olduktan sonra beyaza döndü. Ahmet Burak Solakel kıskandı hemen o da yaptırdı. Sadık Çiftpınar sakalları boyattı, kaleci Ertaç Özbir aralara sarı attırdı. Aslında akımı ben değil, hanım başlattı. Ondan sonrada devamı geldi” dedi.

Akça, eşi Yunona’nın da hiçbir maçta kendisini yalnız bırakmadığını kaydederek, “Eşim hamile. İnşallah bir iki haftaya bebeğimiz olacak. Onu da yanımda hissettiğimde kendimi daha güçlü ve iyi hissediyorum. Sağ olsun maçlarda da beni yalnız bırakmıyor” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız