SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah Nasip Ederse Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:58:28
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, Yakınca mahallesinde bir toplantı yaptı. 

AKP Malatya İl Teşkilatı, teravih namazı sonrası Yakınca mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve isteklerini dinledi.

Toplantıda konuşanMalatya Milletvekili Öznur Çalık, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine değindi.

Milletvekili Çalık, milletin verdiği destekle 2002'den bu yana ayakta kaldıklarını kaydederek şunları söyledi: "2004’ten itibaren yerel yönetimlerde çok önemli reformlar yapıldı. 30 Mart seçimlerinde bize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz. 30 Mart’ta sizler bizim yüzümüzü ak ettiniz, biz de sizin yüzünüzü ak edeceğiz." 10 Ağustos’ta Allah nasip ederse Cumhurbaşkanlığı seçimi olacağını anlatan Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü: "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hangi sürece sokulmak istendiğini görüyorsunuz. 3 Kasım 2002 seçimlerinde başbakana ne demişlerdi muhtar bile olamaz. İşte muhtarlığı aşağılamak asla bizim düşüncemiz değil, bu onların düşüncesi biz burada muhtarlarımıza saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz. 'Muhtar olamaz dedikleri adam' Başbakan oldu. Allah nasip ederse Cumhurbaşkanı olacak. Sizlerin sayesinde yani milletin reisi olacak. Allah nasip ederse devletin başkanı olacak."

"KARDEŞLİK İKLİMİNİ YENİDEN HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ"

Van Milletvekili Mustafa Bilici de Malatya'nın inanılmaz bir değişim ve dönüşüm yaşadığını ifade etti. Bilici, büyükşehir olan Malatya'nın güzelleştiğini ve geliştiğini belirterek, Malatya'nın daha iyi noktalara geleceğini kaydetti.

10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağını anımsatan Bilici, sözlerini şöyle sürdürdü: "10 Ağustos'ta ilk kez Cumhurbaşkanımız halk tarafından seçilecek. Adayımız Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın hepimizin üzerinde emeği var. Kanayan yaramız olan terör sorununun nihayete erdirilebilmesi için atmış olduğu cesur adımlar meyve vermeye başladı. Artık ocaklara ateş düşmüyor, analar ağlamıyor. Yaklaşık 1,5 yıldır bölgede şehit haberleri almıyoruz ve inşallah nihayete erecek. Bu çözüm süreci ile ülkemizde birlik, beraberlik içerisinde bin yıldır süre gelen bu kardeşlik iklimini inşallah yeniden hep birlikte inşa etmiş olacağız." 

"MİLLETİMİZİN SIKINTISINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, milletin sıkıntısını çözmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Polat, sıkıntıları çok iyi bildiklerini kaydederek şunları söyledi: "Su sıkıntısı Yakınca Mahallesi’nin sıkıntısı değil, Malatya’nın bütününde bu sıkıntı var. Özellikle suyun kesilmesiyle ilgili sorunun iki arızanın oluşmasından dolayı su sıkıntısı had safhaya ulaştı. Arızanın yapılması ile kısmi su gelmeye başladı. Yeşilyurt Belediyesi olarak bütün sokaklarda tamir edilmesi gereken asfalt çalışmalarını burada yaptık."

Belediye olarak mahallelerde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Polat, sözlerini şöyle tamamladı: "Kilit taşı çalışmalarına başladık. Temizlikte, 'nasıl fark yaratırız' diye bunun en üst noktasında gayretimizi ortaya koyuyoruz. Bunlar bizim görevimiz. Bu millete hizmet için göreve geldik. Buralar hizmet makamdır. Yeşilyurt Belediyesi olarak Gedik Mahallemizden sonra en çok asfaltı bu bölgemize döktük. Üç ay içerisinde Yakınca Mahallemize 300 ton asfalt döktük." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız